Anne -6 kg

Ennen

Jälkeen

Minulla on jo muutamia vuosia ollut noin 6-7 kg ylimääräistä painoa. Ikävintä siinä on ollut se, että kilot kertyi lähinnä vyötärölle. Olen aiemmin yrittänyt monella eri tavalla päästä ylimääräisistä kiloista eroon. En onnistunut! Jos onnistuinkin kilon tai pari saamaan pois, tuli ne myös hyvin pian takaisin.
Rakastan hyää ruokaa ja juomaa, mutta ruokailurytmini oli aivan mitä sattuu. Aamusta lähdin aina pelkällä kahvilla liikkeelle ja iltaa kohden lisäsin annoksia. Ensimmäinen ruokailukertani saattoi olla vasta kolmen aikaan iltapäivällä. Kun sitten söin, otin yleensä myös lisää ruokaa.
Kyllästyin tähän jatkuvaan kamppailuun ja otin yhteyttä Cambridge valmentaja Mariaan. Ajattelin, että tämä on vielä kokeilematta. Menin Marian luokse ja aloitimme valmennuksen. Tämä oli se juttu joka oikeasti toimi. Korvasin alussa kolme ateriaa cambridgetuotteilla, sitten hiljalleen siirryttiin yhä enemmän normaaliin kotiruokaan.
Tällä hetkellä syön täysin normaalisti tavallista ruokaa. Tärkein opetus itselleni oli se, että opin syömään 5 x päivässä ja annoskoko on nyt huomattavasti pienempi. Olen kiitollinen Marialle, hänellä on hyvä ote valmennettaviinsa. Suosittelen Cambridge Ohjelmaa ehdottomasti, mikäli haluat muutosta elintapoihisi.

Valmentaja: