Miten Cambridge Ohjelma toteutetaan?

Ateriankorvike, valmentaja ja ruokaopetus on setti, johon Cambridge Ohjelma perustuu.

Jotta laihtuminen on turvallista, tarvitaan tuotteet eli ateriankorvikkeet. Ne ovat oikeasti hyvän makuisia ja näyttävät jopa ihan normaalilta ruoalta. Suurin osa laihduttajista jättää ainakin yhden ateriankorvikkeen päiväänsä myös laihdutuksen jälkeen. Heidän mielestä on kivempi juoda herkullinen marjapirtelö kuin niellä vitamiinipillereitä tai syödä puinen proteiinipatukka.

Jotta saat tarvitsemasi ohjeet, tarvitaan sparraaja eli valmentaja. Valmennuksessa käyt aluksi kerran viikossa. Emme sido sinua jäsenyydellä, koska meidän ei tarvitse. Asiakkaamme pysyvät ohjelmalla, koska tulokset ovat kerrassaan loistavat. Valmennusväli harvenee loppua kohti, mutta valmentajasi seuraa sinua pitkään, usean vuoden ajan.

Jotta painosi pysyy poissa, tarvitset opetusohjelman. Opit oivallusten kautta. Koska taso-ohjelman opetus on järkevästi rakennettu, suomaisia ruokatottumuksia kunnioittaen on oppiminen helppoa. Kaikkea ei tarvitse omaksua kerrallaan. Opit syömään siten, että pysyt vireänä, pystyt vastustamaan kiusaukisa ja kuitenkin sinulla on varaa herkutella.