Jonna -23 kg

Ennen

Jälkeen

Minut sai laihduttamaan pelko siitä, että sairastun lihavuuden aiheuttamiin sairauksiin, joita on sukurasitteena. Eikä voi myöskään väheksyä sitä, että en löytänyt kauniita ja sopivia vaateita, kuin hevosten loimiosastolta ;)

Laihdutus Cambridge-ohjelmalla on ollut helppoa ja motivoivaa. Suurena herkkujen ystävänä olen ollut yllättynyt siitä, että namuja ei ole tehnyt mieli. Johtunee pirtelöiden monipuolisesta tarjonnasta ja hyvästä mausta.

Olen yrittänyt laihduttaa aikaisemminkin, turhin tuloksin. Minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen myötä aineenvaihdunta hidastui roimasti ja turhauduin, kun mielestäni söin vähemmän, kuin kulutin, ilman tuloksia.

Nyt keveämpänä jaksan paremmin, olen saanut (lääkärin ohjeen mukaan) vähentää kilpirauhaslääkkeen annosta ja voin ostaa vaatteita melkeimpä mistä kaupasta :) Ja minusta tuntuu myös, että lähipiiri huomio minua enemmän, itsetuntoni on kohonnut.

Elämääni mahtuu nyt enemmän. Olen virkeämpi ja unentarpeeni on vähentynyt parilla tunnilla, eli päivään mahtuu enemmän toimintaa. Lenkkikengätkin on mukavampi solmia kiinni, kun maha ei ole tiellä. Ja askel on keveämpi.

En olisi uskonut, että saavutan ensimmäisen tavoitteeni näin pian, vaikka se valmentaja Elinan mukaan oli täysin mahdollista. Kiitos Elinan tuen, olen menossa nyt kohti seuraavaa tavoitetta. Ja sen saavutettuani olen jo keksinyt uuden tavoitteen, mutta se ei ole enää painoon liittyvä :)

 Valmentajani:Elina Hakala

Valmentaja: