Marit -8 kg

Ennen

Jälkeen

Päätin huhtikuussa 2015, että nyt on tehtävä jotain terveyteni eteen, koska en tuntenut oloani hyväksi,. Halusin lopettaa ainaisen ajattelun. että maanantaina aloitan laihiksen.

On tullut kokeiltua kaalisoppa ym. dieettejä, mutta paino on aina palannut.

Sitten iski kipinä, kun näin TV:ssä Cambridge Ohjelma mainoksen ja siltä istuimelta etsin netistä valmentajan ja löytyipä ihan omalta kylältä Sari, johon otin heti yhteyttä.

Sillä tiedän, että en yksin pääse tavoitteeseen. Minulla täytyy olla joku, jonka luokse voin mennä punnitsemaan itseni.

Aloitin kakkostasolta, sillä työni on liikkuva työ lasten parissa enkä uskaltanut aloittaa ykköstasolta. Ensimmäisen kahden viikon aikana putosi paino yli 3 kg. Siitä paino on laskenut pikkuhiljaa koko ajan. Olenkin päättänyt pudottaa painoani rauhallisesti. Nyt 3,5kk jälkeen paino on laskenut 7,7kg. Itsetunto on kohentunut. Vaatekoko on tippunut aikaisemmasta koosta 40-42 kokoon 38, josta olen tosi tyytyväinen. Tuntuu ihanalta, kun joku tulee sanomaan että mitä sulle on tapahtunut. Kerron heti, että olen Cambridge Ohjelmassa ja mitä se sisältää.

Tällä hetkellä syön 1-2 Cambridge ateriaa päivässä. Olen oppinut kuinka tärkeätä ruokarytmi on sekä ateriakoon merkityksen. Herkkuja ei tarvitse enää, kun on Cambridge patukoita, mistä voi ottaa pienen palan, kun tekee mieli jotain herkkua.

Valmentajan rooli on minulle erittäin tärkeä, ilman Saria en pystyisi tähän.

Valmentaja: