Merja -9 kg

Ennen

Jälkeen

Huhtikuussa 2011 tein yhden elämäni tärkemmistä päätöksistä; otin yhteyttä Cambridge-valmentaja Hilkka-Liisa Suorsa-Saarnilehtoon ja aloitin Cambridge-Ohjelman. Moni voi kysyä miksi?

Tässä minun tarinani:

Olin 49-vuotias pullukka, voin huonosti sekä henkisesti , että fyysisesti.Selkäni oli jatkuvasti kipeä, vatsa toiminut kunnolla. Tunsin oloni turvonneeksi ja ahdistuneeksi. Kahden kouluikäisen lapsen yh-äitinä päätin ensimmäistä kertaa elämässäni aloittaa painonpudotuksen. Enkä olisi onnistunut ilman Hilkka-Liisan valmennusta.

Nimipäivänäni 27.4.2011 sitten alkoi dieetin noudattaminen CambridgeOhjelmalla. Ja sehän sopi minulle loistavasti. Olin tasolla 1 viikon ja painoni putosi 2,9 kg. Lähtötilanteeni oli 72.8 kg ja 21.6.2011 painoin vain 63.5 kg.

Minulle maistuivat erittäin hyvin kaikki Cambridge-ateriat ja join vettä 3-5 litraa päivittäin. kahvia, teetä ja kivennäisvettä meni kurkusta alas melkein sama määrä. Pieni palelu ja päänsärky ei minua haitannut, koska Hilkka-Liisa oli niistä minulle kertonut.

Oloni koheni vauhdilla ja liikuin monipuolisesti kävellen ja pyöräillen ja töissä rappuja ylösalas kävellen. Olin todella energinen.

Kesti kuitenkin aikansa ennenkuin tajusin olevani pienempää kokoa, esim. vaatekaupoissa otin rekistä kokeiltavaksi kokoa L/XL olevia vaatteita!

Painoni on pysynyt tämän 4 vuoden aikana suurinpiirtein samoissa lukemissa, vaikka olenkin herkutellut välillä ja juhlinutkin surutta. Nautin elämästäni ja suosittelen kaikille painonpudotusta harkitseville Cambridge-Ohjelmaa ja valmentajan tärkeää apua. Ilman Hilkka-Liisan ohjeita ja neuvoja en olisi onnistunut pudottamaan painoani. Siitä iso kiitos hänelle!

Valmentaja: