Nina -5 kg

Ennen

Jälkeen

Olin työmatkalla Tampereella, Intersport Lielahden Naistenilta tapahtumassa.

Asiakkaani oli laihduttanut -13 kg ja tapasin hänen valmentajan Satu Pispan Naistenilta tapahtumassa. Hän suositteli Cambridgen Ohjelmaa ja otinkin nopeasti yhteyttä Sariin. Siitä alkoi minun Cambridge-matkani.

Halusin pudottaa painoa, koska oli päässyt kertymään ylimääräistä painoa ja en ollut tyytyväinen itseeni. Ruokavalioni on ollut yleisesti ottaen terveellinen, mutta ongelmani oli herkuttelu, ateriarytmit ja liian isot annokset.

Olen aiemmin laihduttanut lähinnä liikunnan avulla, mutta Cambridgen avulla kirkastui oikein syömisen merkitys ja ateriarytmit.

Oma motivaatio, valmentajan kannustus ja nopeat tulokset auttoivat.

Cambridge ateriat pitivät näläntunteen hyvin loitolla ja ohjeet olivat selkeät noudattaa ja toteuttaa. Aloitin tasolta 2. Näläntunnetta ei ollut ollenkaan alussa. Olo oli energinen! En olisi uskonut, että alku olikin niin helppoa.

Keitot ja pirtelöt olivat hyvän makuisia, mikä oli erittäin tärkeää laihduttamisen kannalta.

Työreissut hiukan sotki ateriarytmiäni ja hidastivat painonpudotustani, mutta ottamalla itseään niskasta kiinni ja palasin entisiin ruokailutottumuksiin, niin paino jatkui laskuaan.

Nyt on itsevarmempi, kevyempi ja terveempi olo. Ennen kaikkea olen ollut iloinen, että kilot todellakin lähtivät ja ovat pysyneet poissa. Nyt tiedän, millainen lautasmalli ja ateriarytmin täytyy olla. Vihannesten ja juuresten syönti on lisääntynyt entisestään ja oikea lautasmalli on vahvasti mielessä.

Monet ovat huomanneet muutoksen minussa, joka myös piristää myöskin mieltä. Olen iloinen ja kiitollinen uudesta olomuodostani.

Olen päättänyt, että painoni ei lähde nousemaan,  haluan olla terve ja voida hyvin. Tästä on hyvä jatkaa paino keventyneenä.

Oikeat annoskoot, syön kun on vaan oikeasti nälkä. Herkutella saa, mutta kohtuudella. Olen oppinut uuden elämäntavan!

Suosittelen ohjelmaa ihan kaikille, jotka haluavat aloittaa painonpudotuksen ja suunnittelevat terveellisempiä elämäntapoja ja kevyttä elämää.

Iso kiitos Sarille, ilman hänen kannustusta en olisi tässä painossa mistä olen vain haaveillut usean vuoden. Valmentajan kanssa käydyt keskustelut ja tapaamiset olivat minulle tärkeitä asioita onnistumisessani. Valmentajan kannustus ja asiantuntevuus oli kaiken a ja o, jotta onnistuin tässä projektissa. Ensimmäistä kertaa elämässäni uskon, että minun on mahdollista pysyä nykyisessä painossani.

Valmentaja: