Seija -12 kg

Ennen

Jälkeen

Olin jo pitkään miettinyt, että kiloja pitäisi saada pois, koska en ollut tyytyväinen peilikuvaani. Lähinnä minua kiusasi ne rasvamakkarat, joita ei mitenkään saanut piiloon. Vaatekauppaankin kun meni, niin oli vaan paha olo, kun kaikki vaatteet näyttivät kamalilta.

Cambridge laihdutus oli mielestäni tosi helppoa. Missään vaiheessa nälkä ei päässyt yllättämään. Kaikki keitot ja muut tuotteet olivat ihan hyvän makuisia.

Aikaisemmin olen laihduttanut ns. hiilihydraatittomalla dieetillä ja sillä sainkin joitakin vuosia sitten viitisen kiloa pois, mutta ne tulivat vuosien kuluessa kyllä takaisin, mikä harmitti tosi paljon.  Kokeilin myös toista laihdutusohjelmaa joskus ja kyllä siinäkin kiloja lähti, mutta siinä puutteena koin hyvän tsempparin puuttumisen.

En osaa sanoa mitä hyötyä tästä laihdutuksesta on ollut muuta kuin, että mahdun varmaankin kahta kokoa pienempiin vaatteisiin. Minulla ei aiemminkaan ole ollut verenpainetta eikä verensokerit koholla, mutta kaiken kaikkiaan olo on pirteämpi ja energisempi.

On tosi hienoa, kun nyt on paljon sutjakampi olo ja kivat vaatteet mahtuu päälle.

Kaiken kaikkiaan tämä matka on ollut ihan upea kokemus ja siitä suurin kiitos kuuluu Elsi Suorsalle – aivan ihanalle tsemppaajalle. Ilman häntä en olisi onnistunut. 

Valmentaja: