Terhi -10 kg

Ennen

Jälkeen

Kuulin Cambridge Ohjelmasta ensimmäisen kerran ruotsalaisen tuttavan kautta jo 6-7 vuotta sitten. Cambridge-valmennuksen sysäyksen aiheutti Kirkkonummen Sanomissa ollut juttu Sari-valmentajan Cambridge-onnistujasta alkuvuonna 2015.

Valitsin Cambridge Ohjelman valmennuksen kautta tulevan jatkuvuuden takia, koska tavoitteena on pudotettujen kilojen pitäminen eikä pelkkä laihdutuskuuri. Valmennusprosessi motivoi olemaan valveilla ja myös vuoden päästä jatkuvat kontrollikäynnit valmentajan luona varmistavat pysyyvyden. Syitä laihduttamiseeni olivat terveydelliset syyt sekä rasvan osuuden pieneneminen. Cambridge-ateriat ovat mielestäni hyviä, oma suosikkini on omena-kanelipuuro.

Pudotetettujen kilojen jälkeen näen muutoksen kasvoissa ja vartalossa. Olen saanut positiivisia kommentteja tuttavilta, olen saanut vanhoja vaatteita uudelleen käyttöön sekä koen olevani pirteämpi. Sokeritasapaino on pysynyt tasaisena aiempaa paremmin, ja sitä kautta hetkelliset väsymyksen hetkiä ei enää ole. Olen oppinut syömään aamupalan, annoskoot ovat pienentyneet ja ymmärrys kilokaloreista ja ruoan sekä alkoholin sisältämästä energiasta on lisääntynyt. Käyn säännöllisesti vaa'alla nyt ja myös jatkossakin. En olisi pystynyt yksin tähän, Sari-valmentajan apu on ollut suuri. Voin suositella Cambridge Ohjelmaa lämpimästi kaikille, etenkin niille henkiöille, joilla on terveysriskejä.

Valmentaja: