laihdutus forum laihdutus uutiskirje kysy tohtorilta löysitkö etsimäsi? cambridge finland on facebook cambridge finland on instagram cambridge finland on youtube

Löydä oma Cambridge valmentajasi

Kari -27 kg

Ennen

Jälkeen

Olen ammatiltani autonkuljettaja ja tupakoinut sekä syönyt epäsäännöllisen epäterveellisesti useiden vuosien ajan. Muutama vuosi sitten lopetin tupakanpolton ja painoni alkoi kivuta ylöspäin entisestään. Terveyteni alkoi reistailla, en oikein jaksanut edes ajatella tulevaisuutta. Suunnittelin jo mielessäni, että jään mahdollisimman pian eläkkeelle. Osa-aika eläkkeellä nyt olenkin. Olo alkoi olla tukala, lääkkeitä kertyi pitkin matkaa lisää ja polvetkin kiukuttelivat.

Olin miettinyt painon pudottamista ja tutkinut eri vaihtoehtoja.Totesin heti alussa, että työni vuoksi mikään ryhmässä käyminen ei ollut oikea ratkaisu, koska omat aikatauluni ovat säännöllisen epäsäännöllisiä. Välillä menee useampi vuorokausi ajossa. Kuulin Cambridgesta sisareltani, joka jo oli Leena-Maijan asiakas. Päätin aloittaa. Maaliskuun alussa 2011 menin tapaamaan Leena-Maijaa. Karu totuus rasva-arvoistani ja painostani kirjattiin ylös. Matka kohti kevyempää olo alkoi tasolla1. Elokuun alussa 2011 oli päässyt tavoitepainooni. Painoa oli pudonnut 27 kg.

Jo jonkin aikaa olen tehnyt pitkiä kävelyretkiä koiran kanssa. Polvet kestävät ja sekä keho että mieli ovat kevyet. Eläkkeelle jäämisajatukset olen työntänyt toistaiseksi syrjään.Terveys on parempi vaikka kärsinkin parantumattomasta sairaudesta. Lääkemäärät ovat pienentyneet olellisesti pitkin matkaa.

Cambridge on ollut minulle todella helppo tapa saada painoni alas ja opetella syömään oikein ja liikkumaan. Leena-Maijan ohjeilla toimien ei ole tullut ongelmia painonpudotukseen. Vieläkin otan välillä Cambridge-aterioita ajoon mukaan silloin tällöin. Tuolla tien päällä on niin helppoa sekoittaa pirtelö, juoda vettä ja jatkaa matkaa eteenpäin. Ei tule enää huoltamoilla poiketessakaan sorruttua ihan mihin tahansa.

Valmentaja: Leena-Maija Rautalin

«Takaisin