Markus -22 kg

Ennen

Jälkeen

Olo oli koko ajan raskas, väsynyt ja turpea. Vaatekaapistani päälle mahtuivat enää yhdet housut ja muutama paita. Oli joko laihduttava tai lähdettävä vaatekauppaan ja toivoa löytävänsä kivoja vaatteita. Onneksi tein oikean valinnan aloitin laihdutusprojektin.

Alkuun nälkä vaivasi ihan koko ajan tasolla 1, mutta ylemmillä tasoilla laihdutus oli helppoa. Koin todella helpoksi sen, ettei tarvinnut hirveästi miettiä mitä voisi syödä, kun ateriat olivat valmiina. Kilot tippuivat tasaiseen tahtiin ja projekti eteni kuin juna. Nopea laihtuminen lisäsi motivaatiota koko ajan. Toisaalta valmentajan kontrolli lisäsi itsekuria enkä sortunut mihinkään kiellettyyn kertaakaan projektin aikana. Helppoa se ei ollut, mutten kadu hetkeäkään.

En ole aikaisemmin käyttänyt ateriankorvikkeita enkä ole ollut mukana missään ohjatussa laihdutuksessa.

Olo on huomattavasti parempi kuin ennen. Kaikki vaatteet mahtuvat taas päälle tai itse asiassa ne ovat osittain liian isoja. Myös itsetunto on kohonnut huomattavasti.

Olo on huomattavasti parempi ja itsetunto on kohonnut. On todella kiva pukea päälle vaatteita, jotka ovat mahtuneet päälle viimeksi vuosia sitten. Myös päivittäinen liikkuminen on helpompaa enkä hengästy niin helposti.

Nopea ja tasainen laihtuminen oli yllätys. Vaikea uskoa asiaa vieläkään. Luulin myös, että kyllästyn Cambridge-aterioihin jossain vaiheessa aivan täysin, mutta niin ei tapahtunut.

 

Valmentaja: Helena Kinnunen