Lea -16 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin Cambridgen koska kyllästyin ostamaan koko ajan isompia vaatteita. Peilistä ja valokuvista minua katsoi joku vieras ihminen, se en ollut enää minä. Ylimääräiset kilot kertyi 3 raskauden myötä ja jokaisesta raskaudesta jäi muistoksi 5kg. Eihän se raskauksien vika ollut vaan huonojen ruokailutottumusten ja herkuttelun. Teen myös yötyötä joten sekin varmaan osaltaan laittoi ruokailut sekaisin ja yöllä tuli monesti syötyä epäterveellisesti sitä mitä vaan mieli teki.

Itsenäisesti olen onnistunut monesti tiputtamaan 5kg jonka jälkeen olen luovuttanut. Kuulin cambridgesta tuttavaltani ja sulattelin asiaa ensin puolisen vuotta. Sitten varasin Leenalta ajan ja päätin onnistua 10-15kg painonpudotuksessa.

Ensimmäinen viikko toi tullessaan väsymyksen ja vilun, mutta siitä kun selvisin niin olo oli todella energinen ja hyvä. Viikko viikolta paino tippui mukavasti ja muutkin arvot paranivat. Opettelin Leenan neuvojen avulla syömään oikein. Kaikki oli tavallaan tuttua mutta ennen olen yrittänyt tehdä muutoksen rytinällä ja kaikki kerralla. Nyt opeteltiin askel askeleelta, ateria aterialta koostamaan lautaselle ne terveelliset vaihtoehdot.

Tasaisesti tippuva paino, oma olo ja ihmisten kehut kannustivat jatkamaan. Aluksi ostin vyön jotta vanhat vaatteet pysyivät päällä. Nyt jo koko vaatekaappi on täytynyt uusia. Koosta 44-42 kokoon 36-38. Olen tyytyväinen ja äärimmäisen onnellinen että lähdin tähän mukaan. Nyt olen löytänyt myös liikunnan ilon uudestaan kun jaksan paremmin.

Erittäin tärkeää on myös ollut tasaiset punnitukset Leenan luona. Itsellä oli sellainen olo että en kehtaa mennä Leenan luokse jos olisin lipsunut herkuttelemalla tms ja vaaka näyttäisi plussaa, vaikka tällöinkin Leena olisi varmasti vaan tsempannut ja neuvonut. Nyt koko ohjelma on käyty läpi ja on normaalin elämän aika. Jatkan Leenan luona käyntejä harvakseltaan jotta saan itseni pidettyä varmasti ruodussa. Jos joku asia on varma niin se että jos  uudet farkut alkaa kiristää en mene kauppaan ostamaan isompia vaan tsekkaan syömiseni uudelleen heti enkä maanantaina, viikon tai vuoden päästä.

Valmentaja: Leena Niittynen