Sanna -19 kg

Ennen

Jälkeen

"Paino ei ole vuosiin normaalia elämää häirinnyt enkä ole siitä jaksanut suurta murhetta kantaa. Eikä hektisen työn takia sen miettimiseen ole itselle tullut aikaa annettua. Asia on ollut pitkään agendalistalla ”katsotaan sitten kun tilanne rauhoittuu…” Viime keväällä ulkomaanmatkalla kävin korjaamassa lohjennutta hammasta ja siellä lähtötietojen kartoituksessa totuus valkeni, kun puntarille täytyi nousta. HUI!! Ikääntyneemmän hoitajanaisen mulkaisu jäi hyvin mieleen. Siitä sitten motivaatio kipinä iski, että nyt tai ei koskaan.

Laihdutus oli helppoa, todella helppoa. Valmentaja antoi selkeät ohjeet, joita noudattamalla ei voinut joutua väärille raiteille. Tämä oli aivan mahtavaa etenkin alussa, kun kaikki oli uutta ja vanhat tottumukset mielessä.

Ei tarvinnut stressata sen kanssa, että syökö liikaa tai liian vähän. Valmentajan laatiman aikataulun mukaisesti ruoka-aineksia ja määriä lisättiin pikkuhiljaa taso-ohjelman mukaisesti.

Havaitsin, että vaikka harkittuja tai harkitsemattomia lipsahduksia sattuu matkan varrella niin se ei ole maailman loppu. Yksittäiset hetket eivät kokonaisuuteen vaikututa, kun vain muistaa palata takaisin oikealle polulle.

"Kaikkia muutoksia ei vielä ole osannut edes sisäistää ja itse tunnistaa, kun matka on vielä kesken.

Viimeaikoina on alkanut huomaamaan että energiaa on enemmän ja jaksaa normaalia paremmin niin töissä kun vapaa-ajallakin.

Konkreettisena muutoksena tietysti vierailu vaatekaupoissa kun vaatekoko pienenee."

"Suurin ihmetyksen aihe on ollut havaita kuinka yksinkertaisista ruoka-aineista voi loihtia monipuolisia ruokia. Sitä on ns. kiireessä kangistunut samoihin totuttuihin ruokiin, joten on ollut mahtavaa löytää inspiraatio ruuanlaittoon."

"Miehisessä työympäristössä, kun on tottunut ajattelumalliin asia joko on tai ei ole, niin ohjelman läpikäyminen on ollut yllättävänkin helppoa. Unohtamalla kaiken vanhan ja keskittymällä vain yksinkertaisiin ohjeisiin tulokset ovat alkaneet tulemaan kuin itsestään. Vaikka 4,5 kuukauden varrella on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista muutosta uusiin työprojekteihin niin taso-ohjelman helppous on mahdollistanut ohjelman jatkumisen muutoksista huolimatta.

Valmennus on ollut inspiroivaa. Säännöllinen tapaaminen tuo tietynlaista turvaa ettei matkalla olla yksin ja apua saa aina kun tarvitsee. Tapaamiset myös pitävät ajatuksen tavoitteessa, kun taustalla on henkilö, joka tilannetta seuraa. Valmentaja on helposti lähestyttävä, pirteä ja aina valmiina auttamaan."

Valmentaja: Marja Juntunen