Sinikka -22 kg

Ennen

Jälkeen

Olipa nopea ja iloinen elämänmuutos!

Arkiset asiat olivat tulleet viime vuosina hankalammiksi: kenkien jalkaan saaminen, lattian pyyhkiminen, ripeä liikkuminen... Vuoden alussa näin mainoksen Cambridge-ohjelmasta ja ajattelin, ettei sen kokeileminen paljon ota, jos ei annakaan. En aloittaessani mitenkään uskonut, että alle puolessa vuodessa olisin yli kaksikymmentä kiloa kevyempi!

Olihan laihduttaminen minulle jo tuttua, tiesin pystyväni näkemään nälkää ja pitämään itseni kurissa - jonkin aikaa. Mutta nyt sitä ei tarvittukaan! Cambridge on rakennettu positiivisen kokemuksen varaan. Valmiit ruuat antavat hyvän, täyden olon eikä edes herkkuhetkistä tarvitse luopua vaan Cambridge-patukoista löysin niin pähkinäsuklaata kuin jugurttihyvettä, herkkujani. Myös ketoosi oli miellyttävä kokemus. Se ei tehnytkään väsyneeksi vaan keveän oloiseksi ja sopi hyvin työssäkäynnin oheen.

En tähdännyt ihannepainoon vaan ymmärtäväinen ohjaajani sanoi: "etsitään sulle sellainen hyvän olon paino". Ja niin tehtiin. Olen oppinut syömään terveellisesti, pienentämään annoksia tinkimättä elämän rikkaudesta: matkoista, kahviloista, taidenäyttelyistä, ravintoloista... Nyt vain valitsen keveämmin, pyydän pienemmän annoksen ja runsaammin salaattia. Taidenäyttelyt voi sitten kiertää pitkän kaavan mukaan.

Tästä kesästä tuli aivan erilainen kuin edellisistä kesistä. Liikkuminen on keveämpää, vaatteet on uusittu ja lomalla jaksan lepäämisen sijaan virkistäytyä uusilla haasteilla. Luulin tulleeni vanhaksi, mutta se olikin vain ylipainoa!

Valmentaja: Pia Piltz