Saija -12 kg

Ennen

Jälkeen

Olin kokeillut laihduttamista itsekseni erilaisten kaupan laihdutusvalmisteiden avulla useaan otteeseen ja lisäämällä liikuntaa. Ystäväni aloitti aikaisemmin ja seurasin hänen upeaa suoritustaan. Oma kuva peilissä alkoi ällöttää ja vatsakumpu sen kuin kasvoi, alkoi olo olla ähky. Nyt itseä niskasta kiinni ja viesti valmentajalle, jota ystäväni oli kehunut ja antanut yhteystiedot.

Laihdutus Cambridgella oli minusta helppoa ja vaivatonta. Cambridge tuotteet maistuvat hyviltä, pitävät nälän poissa Valmentajani, Sanna-Kaisan tuki on ollut tärkeää. Kannustus ja tuki ja muistutus mittanauhan käytöstä olivat ne tukipilarit joihin nojasin kun paino junnasi paikoillaan. Vähitellen huomasin housujen vyötärön väljentyvän ja mittanauha todisti tulokset. En uskonut että painonpudotus tapahtuu näin nopeasti. Vyötäröltä lähti 16cm, rinnanympärys pieneni 7cm, lantiolta lähti 9cm ja alavatsalta, siitä pötsistä lähti 9cm

Laihdutuksen ansiosta verenpaine-lääkitys on purettu pois. Jaksan paremmin, on energisempi olo. Kaiken kaikkiaan energiaa riittää ja mieliala on korkeammalla.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Suosittelen Cambridge Ohjelmaa kaikille! Suurkiitos Sanna-Kaisa ja rakas ystäväni Mirja!

Valmentaja: Sanna-Kaisa Lehto