Valmentajan oma onnistuminen: Jaana -14 kg

Ennen

Jälkeen

Olen taistellut ylikiloja vastaan koko aikuisikäni. Naimisiin menon jälkeen paino oikein hurahti mukamas huomaamattomasti vajaa 30 kiloa. Parhaimmillaan vaaka on näyttänyt reilusti toistasataa kiloa. Vuosien varrella sain karistettua parikymmentä kiloa erilaisilla dieeteillä.

Olin seurannut omalla kylällä tyyppiä joka oli suht nopeassa tahdissa saanut mahtavan muodonmuutoksen. Kyselin häneltä mitä hänelle oli tapahtunut. Hän kertoi Cambridge ohjelmalla saavuttaneensa nuo tulokset. Noin puolen vuoden jälkeen soitin valmentajalleni Jonnalle. Pian sovittiinkin jo ensimmäinen tapaaminen. Ajattelin että tämän mä vielä kokeilen, mutta en odottanut että tuloksia tulisi. En ollut tähänkään asti saavuttanut millään normaalipainoisen rajoja.

Toisin kuitenkin kävi. Aloitin 1+ tasolla lokakuun 15. pv. Ateriankorvikkeet maistuikin hyvälle ja muutenkin alkuun pääsin tosi helposti. Huhtikuussa vaaka näytti 14 kg vähemmän ja painoindeksi oli 24, 8! Olotila on tosi mahtava. Uskon että tämä pudotus on nyt viimeinen. Toki töitä nyt tehdään että pysytään näissä mitoissa. Sehän vaatii tasapainoittelua ja sisua mutta uskon että sitä löytyy!

Cambridge ohjelma vakuutti minut niin täydellisesti että päätin itsekkin rueta valmentajaksi

Valmentajani: Jonna Hakola

Valmentaja: Jaana Jauhiainen