Jenni -14 kg

Ennen

Jälkeen

Haaveilin siitä, että mahtuisin S-koon vaatteisiin. Liikuin paljon itse ja liikutin muita, mutta syömiseni oli ajoittain retuperällä. Tiedostin toki, että siihen juuri pitäisi kiinnittää huomiota, jos tuon haaveen halusi toteuttaa. Halusin myös voida paremmin ja pysyä mahdollisimman terveenä.

Koin että laihdutus ja ohjelmalla olo oli yllättävän helppoa. Jaksoin hyvin liikkuakin. Suurimmaksi tekijäksi nostan ehdottomasti motivaation! Jos joku kokee oleansa liian kiireinen laihduttamaan, on hyvä kokeilla juuri tätä! Tasoilla tulee juuri sopiasti uutta opeteltavaa, sen oppii kyllä helposti eikä se vie aikaa.

En ole aikaisemmin laihduttanut, katsellut kylläkin eri vaihtoehtoja. Tämä kuulosti heti kiinnostavalta.

No nythän mahdun hyvin niihin S-koon vaatteisiin. Itsetunto on kohonnut myös. Opin myös syömään säännöllisemmin ja monipuolisemmin, uskon että sen vuoksi jaksan entistäkin paremmin.

Ruokailu on erilaista, säännöllistä ja terveellistä. Seuraan automaattisesti omaa ruokailua ja energiansaantia, mutta ilman stressiä. Paino ei varsinaisesti ollut minulle ongelma, mutta onhan tämä uusi koko kivempi ja enemmän oman tuntuinen :)

Yllätyin siitä miten hyvin motivaatio pysyi ja jopa parani! Uskon että hyvät tulokset etenkin alussa auttoivat tässä.

Haluan rohkaista muitakin ottamaan yhteyttä valmentajaan ja kokeilemaan Cambridge Ohjelmaa. Jos sinulla on motivaatio, loppu sujuu kuin leikki ;)

Valmentaja: Merja Kyhyräinen