Marko -21 kg

Ennen

Jälkeen

Vuoden 2014 lopussa tuntui ettei peilistä kuvastu sama ihminen joka sinne katselee. Lääkärikin oli ehdotellut lääkitystä korkeisiin kolesteroliarvoihin, joiden uskottelin johtuvan sukurasituksesta. Osittainhan näin varmaan onkin, mutta se on vain osa totuutta.

Sitten marraskuun lopussa 2014 menimme tuttavaperheen luokse viikonlopun viettoon. Huomasimme miehen pudottaneen reilusti painoa ja hän vaikutti tehtävän olleen helppoa ja olon parantuneen huomattavasti, olihan painoakin pudonnut reilut 10 kiloa. Aloin itsekin innostumaan aiheesta ja sain yhteystiedot Miralle.

Tuumasta toimeen ja soitto Miralle, alkupunnitukseen ja ensitapaamiselle heti seuraavalla viikolla ja siitä alkoi ”oma remontti”. Koska painonpudotustavoite oli reilu lähdettiin liikkeelle ykköstasolla ja aloin varovaisesti samaan aikaan liikkumaan. Kuusi viikkoa mentiin ykköstasolla hitaasti liikuntaa lisäten. Tämän jälkeen aloin lisäämään ruokavalioon ensin proteiineja ja sitten hiilareita ja maaliskuun puolivälistä olen jättänyt pussit pois. Nykyinen ruokavalio on runsaalla proteiinilla varustettu lautasmalli, jossa pyrin kuitenkin välttelemään tiettyjä hiilihydraatteja.

Painoa on lähtenyt reilusti ja juoksukin on alkanut sujumaan, vaikken siitä ennemmin juuri ole pitänyt.

Olo koko 1 vaiheen oli hyvä, painonpudotus oli helppoa ja uskoisin hyvien ruokailutottumusten noudattamisen olevan nyt helpompaa kuin aiemmin. Tärkeää on muistaa ettei kaikesta tarvitse kieltäytyä, kunhan vain pitää kohtuuden siinä mitä suuhunsa laittaa.

Niin ja se kolesteroli, joka itsellä laukaisi muutoksen on nyt pudonnut ilman lääkkeitä lähes 2 pykälää!!

Eikun rohkeasti mukaan, Miralta saatte neuvoja ja tukea, jolla onnistutte omissa tavoitteissanne.

 

Valmentaja: Mira Leskinen