Riitta -12 kg

Ennen

Jälkeen

Kaikkia laihdutuskeinoja olen kokeillut, mutta kilot tulivat pikkuhiljaa takaisin, vaikka olin aina vannonut, että niin ikäy. Laihdutukset olivat jättäneet mieleen energisen olon, jota nytkin lähdin hakemaan Cambridgen avulla. Painonnousun myötä myös verenpaine nousi, johon määrättiin lääkitys. Silloin kypsyi ajatus, että jotain muuta pitää kokeilla kuin lääkkeet.

Olin kuullut Cambridgesta ja valmentaja Miiasta ja hänen yrityksestä Pysähdyspaikka. Hyvä nimi; nyt oli aika pysähtyä ja laittaa terveys etusijalle elämässä. Eka tapaaminen oli 08.01.2014 ja vaaka näytti 77kg. Vaakalle nouseminen ja ison peilin edessä seisominen kertoi totuuden ja päätinkin että nyt kaikki muuttuu. Miia kertoi Cambridgen tasoista ja ohjelmista yms. ja minulle räätälöitiin ohjelma joka tuntui sopivalta. Makeat pussit maistuivat alusta loppuun asti, jopa pidin niistä. Heti alkutapaamisesta tuli tunne, että tätä matkaa ei jätetä kesken.

Olen aina ollut himoliikkuja ja ruokailukin normaalia, mutta joku mätti ja sitä käytiin läpi ja hiottiin ja siinä valmentajan ammattitaito oli todella tarpeen. Työterveyskin otti hyvin vastaan kun kerroin Cambridgesta. Pääsin hetken päästä kokeisiin, jotka näyttivät todella hyviltä ja verenpainelääkityskin lopetettiin. Jes jes!

Tasot kävin läpi ja kilot lähtivät mukavaan tahtiin. Energia ja motivaatio olivat huipussaan kun kerta kerran jälkeen kokeili pienempiä vaatteita jotka mahtui päälle. Peilikuvakin näytti hyvältä ja ajatus kesästä tuntui ja näyttikin tosi hyvältä.                                                           

Tavoitepainoon pääsin 30.04. -12kg ja vaaka näytti 65kg. Tunne oli mahtava. Kiitos Miia! Tästä alkoi se työ mihin muut kuurit eivät pystyneet.Jälleen olivat Miian ohjeet ja neuvot tarpeen. Viikkoja kului 10 hyvällä menestyksellä vaikka pieniä notkahduksia välillä olikin. Niistä otettiin opiksi ja matka jatkuu edelleen. Punnituksiin oli jännä mennä, jossa se totuus aina paljastui.

Punnituksia harvennettiin ja mutta yhteydenpito valmentajaan jatkuu yhä tiiviisti.                     Reilu 2 vuotta on nyt kulunut. 2-4kg nousua on välillä ollut, mutta valmentajan avulla niistäkin on päästy ennemmin tai myöhemmin.

Tämän koko tarinan voi kiteyttää kahteen sanaan: vaaka ja valmentaja!

Kiitos Miia!

Valmentaja: Miia Pitkäniemi