Laura -27 kg

Ennen

Jälkeen

Ajatus oli kytenyt pitkään ja tätini hyvät kokemukset Cambridge ohjelmasta saivat harkitsemaan ohjelmaa. Omat yritykset eivät tuottaneet tulosta. Viimeinen pisara oli tulevan uuden univormun sovitus, kun suurimmastakaan sovituskoosta mikään ei mahtunut päälle. Se tuntui nöyryyttävältä ja siksi päätin soittaa valmentajalle.

Odotin laihdutuksen Cambridgella olevan vaikeampaa. Kaiken, minkä olin etukäteen kuvitellut tuovan haasteita, olivat selvästi olleet vain tekosyitä ja kun tahtotila oli oikea ei se lopulta ollutkaan vaikeaa. Koen oppineeni kehostani ja sen toiminnasta paljon. Olen laihduttanut mm. Painonvartijoissa, sekä "omatoimisesti" pienellä PT:n sparrauksella. Kummallakin kerralla sain vähän tuloksia, mutta en oppinut elämäntapamuutokseen tarvittavia asioita. En kuitenkaan saanut tarvitsemani valmennusta ja kilot tulivat korkojen kera takaisin.

Nyt onnistumisen jälkeen vaatteet mahtuvat päälle, eikä niitä tarvitse enää ostaa "isojen tyttöjen osastolta". Työskentely ahtaissa tiloissa on huomattavasti helpompaa, kun oma keho ei ole esteenä. Jaksan ja nukun paremmin. Olen energisempi, liikun enemmän koska se on kevyempänä mukavampaa. Itsevarmuuteni on kohentunut ja saan myös enemmän positiivista huomiota niin ystäviltä kuin vastakkaiselta sukupuoleltakin. 😉

Isäni kuoli vain kaksi viikkoa aloituksen jälkeen ja pelkäsin, että kuten ennenkin vastoinkäymisten sattuessa luovuttaisin ja epäonnistuisin. Mutta toisin kävi, sisuunnuin vielä lisää.

On ollut mukavaa huomata, että omat onnistumisen ovat inspiroineet myös muita, kuten tätini inspiroi minua. Parille tutulle/ystävälle olen myös antanut vertaistukea heidän camppaukseensa. Ilman valmentajan, perheen ja ystävien tukea en varmastikaan olisi onnistunut näin hyvin. Entisen tekosyyni, hyvin epäsäännöllisen työn ja elämänrytmin, olen todistanut vain tekosyyksi. 15 kilon pudotuksen jälkeen pudotusvauhtini on ollut hitaampaa, mutta paria plussatulosta lukuun ottamatta kuitenkin tasaista laskua. En ole lannistunut plussista, vaan iloinnut kuitenkin kehonkoostumusmittausten tuloksista ja saanut niistä lisää puhtia jatkaa. Kun on tahtoa, onnistuu missä tahansa elämäntilanteessa.

Sanokoon kuka mitä vaan, Cambridge toimii ja koen omaksuneen oikean, minulle sopivan tavan syödä, liikkua ja elää. Kiitos Cambridge!

Valmentaja: Liisa Lehtonen