Marika -14 kg

Ennen

Jälkeen

Olen aikuisiässä jojoillut painoni kanssa useasti. Olen kokeillut painonvartijoita ja fitfarmin dieettejä. Lasten syntymät ovat tuoneet joka kerta kiloja lisää. Maaliskuussa 2012 perheeni oli täydellinen. Niin oli myös painoni, 96kg!! En ollut sinut kroppani kanssa, polviin sattui rapuissa ja hengästyin pienemmästäkin lenkistä. Sain parin vuoden aikana omatoimisesti 20kiloa pois. Siihen sitten jämähdinkin. Paino jojoili muutaman kilon suuntaan jos toiseen, mutta yrityksistä huolimatta en päässyt tavoittelemaani lopputulokseen.

Jo syksyllä 2015 mietin Cambridge-valmennusta, mutta se vain jäi. Jouluna 2015 jäi herkkuputki päälle ja hetken mielijohteesta laitoin Miialle viestiä joululoman päätteeksi. Pyysin Miialta hyvää mainospuhetta, ja sellaisen sain. Heti seuraavana päivänä istuin jo Miian edessä. Ensimmäistä kertaa elämässäni maistelin "pussi" ruokia. Totesin ruoat maukkaiksi ja siksi olikin helppo sisäistää Cambridgen maailma. Päivien ja viikkojen edetessä ihmiset alkoivat huomata erilaisen ruokailuni ja muuttuvan vartaloni. Kyselyjä tuli ja mielelläni kerroin urakastani.

Paino putosi kovaa vauhtia ja tasoilla ehdin aina olemaan parista kolmeen viikkoon. Jo aloittaessani tiesin parille viikonlopulle olevan juhlia tiedossa. Näihin olin jo etukäteen asennoitunut ja tiesin jo valmiiksi siirtäväni tason nousua viikolla eteenpäin. Nämä olivat siis suunniteltuja "repsahduksia"...mielestäni myös hyviä harjoituksia tulevaisuuteen, miten katkaista heti juhlien jälkeinen herkuttelu.

Viiden kuukauden jälkeen olen tyytyväinen itseeni ja olooni. Rasvaprosentti on tippunut 43-35 prosenttiin. Vaatekoko on pienentynyt parilla koolla. Vieläkin tulee ajoittain epätodellinen olo, kun peiliin katsoo ja odottaa peilissä olevan se entinen Pullukka-Marika. Mutta tyytyväisenä sieltä katsookin uudistunut ja selkeästi virkistynyt nainen, ELÄMÄNSÄ KUNNOSSA!

Valmentaja: Miia Salminen