Minna -21 kg

Ennen

Jälkeen

Oli kauhistuttavaa nähdä itsensä peilistä. Ei ollut kuin pari vaatetta joilla pystyi piilottelemaan turvonnutta vatsaa, näytti aivan kuin olisin ollut viimeisilläni raskaana. Kärsin vatsavaivoista, ummetuksesta ja ripulista vuorotellen.
Noin vuosi sitten hyvä ystäväni oli onnistunut laihduttamaan cambridgen avulla loistavin tuloksin. Uuden vuoden jälkeen sulateltuani hetken ajatusta, varasin ajan valmentajalle heti seuraavalle päivälle.
Alku sujui ihan hyvin kun oli täynnä innostusta ja toiveissa kesäksi hoikempi ulkomuoto. Valmentajan tuki ja tapaamiset ovat tärkeitä, yksin en olisi pysynyt. Kiitos ihanalle ja kannustavalle valmentajalleni Anna-Maijalle! Myös perheen ja ystävien tuki ja kehut ovat tuntunut hyvältä, kiitos siitä heille! Aijempien omien laihdutusyritysten kanssa on loppu tullut hyvin pian.
Aijemmat omatoimiset laihdutusyritykset ovat tyssänneet lyhyeen. Valmentajan tuki ja säännölliset tapaamiset ovat todella auttaneet pysymään tavoitteessa.
Vatsaoireet ovat helpottaneet huomattavasti. Lähes poistuneet kokonaan. Nyt tiedän mitkä ruoka aineet eivät sovi minulle suuremmissa määrin. Mieli on paljon parempi ja on ihana kun peilissä näkyy huomattavasti paremman ja tyytyväisemmän näköinen nainen.
Voi käyttää tyylikkäämpiä vaatteita. Kesää kovasti jo odotellen kun ei enää ahdista pukeutua uimapukuun 😊 Olen paljon tyytyväisempi itseeni.
En uskonut että kilot putoaisivat niinkin helposti.

Valmentaja: Anna-Maija Klemets