Haluaisitko itsesi kesäksi kuntoon? Ota osaa meidän 10 viikon haasteeseen ja jaa edistymisesi matkan varrella. Haaste alkaa 1.3 ja päättyy 10.5.2018

Ota vastaan #COkesäksikuntoon2018 haaste ja varaa aika lähimmältä Valmentajaltasi tai keskustela aiheesta oman Valmentajasi kanssa. 

Ilmoittaudu haasteeseen täyttämällä tämä

lomake

Jaa #COkesäksikuntoon2018 edistymisesi

Kesäksi kuntoon -haasteen aikana näemme Instagramissa mielellämme videoita, kuvia ja tarinoita sinun edistymisestäsi haasteessa. Voit toki jakaa samoja juttuja myös Facebookissa. Postaa niin monta kertaa kuin haluat käyttäen #COkesäksikuntoon2018

Voit vaikka aloittaa pienellä videonpätkällä, jossa kerrot ottavasi haasteen vastaan. Aloita video esimerkiksi näin: ”Minun nimeni on ….ja otan vastaan Cambridge Ohjelman #cokesäksikuntoon2018 haasteen” Muistathan ottaa itsestäsi kuvan niin haasteen alussa kuin matkan varrellakin. Nämä kuvat motivoivat sinua matkan varrella.

Olisimme iloisia, jos jaat myös seuraavia asioita:

Kun olet onnistuneesti suorittanut #COkesäksikuntoon2018 haasteen, kerro se meille videolla ”Minun nimeni on…. ja olen saanut itseni kesäksi kuntoon!”

Älä unohda…

 Kaikkien haasteen vastaanottaneiden kesken arvotaan Cambridge tuotepaketti. Ota haaste vastaan tällä lomakkeella