Järjestämme joka vuosi kilpailun, joka kulkee nimellä Vuoden Cambridge Kasvo. Il

Kilpailun tarkoitus on palkita sinut ja valmentajasi hienosta yhteistyöstä. Tiedämme myös, että kaikki laihduttajat, jotka kertovat tarinansa avoimesti, onnistuvat paremmin niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin. Kilpailemalla annat paitsi niemsi myös kasvosi piristystä kaipaavien ihmisten inspiroimiseksi. Laihduta, kerro, innosta ja toista. Siinä on resepti kilpailun voittamiseksi. Kilpailua EI voita eniten kiloja pudottanut henkilö, vaan eniten tarinaansa jakanut ja inspiraatiota levittänyt henkilö, joka lopuksi kerää myös eniten ääniä nettisivuillamme tehtävässä äänestyksessä.

Tee näin:

Kerro kaikille jo nyt, että aiot osallistua Cambridge Kasvo -kilpailuun. Ilmoita valmentajallesi, että haluat osallistua. Muistuta kaikkia siitä, että olet kisassa ja haluat jokaisen äänen. Muistuta useamman kerran. Kysy valmentajaltasi lisätietoja.

Kilpailuluokat ovat Vuoden Nainen, Vuoden Mies ja Vuoden Painonhallitsija

Jokaisesta luokasta voittaa yksi laihduttaja ja hänen valmentajansa. Voitto kruunaa jo tehdyn hienon laihdutustuloksen.

Näin osallistut:

Voit osallistua kilpailuun, jos BMI <25 viimeistään 31.5.2018. Painonhallitsijaluokkaan voit osallistua, jos painoindeksisi on pysynyt alle 25 vähintään 2 vuotta. Keskustele valmentajasi kanssa, jos sinua arveluttaa tai pelottaa. Valmentajasi auttaa, tukee ja kannustaa ja tulee myös mukaan matkalle. Hän kerää sinusta tarvittavat tiedot, tekee haastattelun ja lähettää sen tänne päätoimistolle.

Äänestäminen:

Kaikki kilpailijat kerätään nettisivustolle, jossa yleisö äänestää suosikkiaan. Kilpailun voittaa eniten ääniä kerännyt kilpailija kustakin luokasta. Voit itse vaikuttaa äänimäärään jakamalla tarinasi mahdollisimman monessa kanavassa useasti.

Palkinto (arvo noin 1200,- räätälöidylle matkallemme):

Kilpailun palkinto on aina matka  valmentajasi ja muiden kilpailijoiden kanssa. Jos voittaja on valokuvauksellinen ja ulospäinsuuntautunut, saatamme käyttää kuvaa, kommentteja jne. Cambridge Ohjelman markkinoinnissa. Arvioimme soveltavuuden. Omakohtaisen kokemuksen jakaminen on päätehtävä mahdollisessa yhteistyössä. Voit päästä myös Viralliseksi Cambridge Kasvoksi Ringan ja Jarmon tavoin. 

Tärkeät päivämäärät:

Ilmoitetaan myöhemmin.