Järjestämme joka vuosi kilpailun, joka kulkee nimellä Vuoden Cambridge Kasvo. 

Kilpailun tarkoitus on palkita sinut ja valmentajasi hienosta yhteistyöstä. Tiedämme myös, että kaikki laihduttajat, jotka kertovat tarinansa avoimesti, onnistuvat paremmin niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin. Kilpailemalla annat paitsi niemsi myös kasvosi piristystä kaipaavien ihmisten inspiroimiseksi. Laihduta, kerro, innosta ja toista. Siinä on resepti kilpailun voittamiseksi. Kilpailua EI voita eniten kiloja pudottanut henkilö, vaan eniten tarinaansa jakanut ja inspiraatiota levittänyt henkilö, joka lopuksi kerää myös eniten ääniä nettisivuillamme tehtävässä äänestyksessä.

Kilpailun tarkoitus:

Se, joka kertoo, onnistuu! Kilpailun tarkoitus on palkita sinut ja valmentajasi hienosta työstä. Se kannustaa sinua jakamaan onnistumisesi. Kilpailu innostaa muita laihduttamaan ja äänestämään.

Sinun kannattaa tehdä näin:

Kerro kaikille jo nyt, että aioit osallistua Cambridge Kasvo -kilpailuun. Ilmoita valmentajallesi, että haluat osallistua kilpailuun. Muistuta kaikkia siitä, että olet kisassa ja haluat jokaisen äänen. Muistuta useamman kerran.

Näin osallistut:

Ota voittajan asenne! Aseta tavoitteeksi saavuttaa BMI 25 tai alle viimeistään 31.5.18 Voit osallistua myös jos *olet pitänyt painosi alle BMI 25 vähintään 2 vuotta. Keskustele valmentajasi kanssa, jos sinua arveluttaa tai pelottaa. Pääset sen yli! Hän kerää sinusta tarvittavat tiedot, tekee haastattelun ja lähettää ne eteenpäin.

Äänestäminen:

Kaikki kilpailijat kerätään cambridgeohjelma.fi -sivulle, jossa yleisö äänestää suosikkiaan. Kilpailun voittavat eniten ääniä keränneet kilpailijat. Voit itse vaikuttaa saamiesi äänten määrään jakamalla tarinaasi mahdollisimman monessa kanavassa ja useasti.

Kolmen voittajan joukosta yleisö valitsee vielä yhden edustajan International slimmer of the year -kilpailuun Englantiin. Tästä saat lisätietoa Valmentajaltasi.

Tärkeät päivämäärät ja kilpailun aikataulu

31.5.18  Viimeinen ilmoittautuminen VCK -kisaan

8.-22.6.18 Äänestys Vuoden kasvot (3 kpl)

25.6.18 Voittajien julkaisu

13.-24.8.18 Äänestys Suomen edustaja International Slimmer of the year -kilpailuun (1 kpl)

27.8.1 Suomen edustaja kansainväliseen kilpailuun julkaistaan

Marraskuu 2018 Palkintomatka Lontooseen. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin.

Palkinto

Matka Lontooseen valmentajasi ja muiden kilpailijoiden kanssa. Mahdollisesti käytämme voittajien kuvia mainosesitteessä ja nettisivuillamme.