Laihduttajat

8. Mona Siles

I DIT IT!
Vaikka olen koko työurani työskennellyt liikunnan ja terveyden parissa, ja tiedän teoriassa oikean ravinnon, liikunnan, ruokavalion ja levon merkityksen hyvinvoinnille, huomasin itse olevani viime keväänä siinä pisteessä, johon en todellakaan ollut tyytyväinen. Kilot olivat kiirineet hiljalleen kiireisen arjen keskellä.

Päätin tehdä asialle jotain. Vaikka vierelläni on kovia alan ammattilaisia, jotenkin tuntui, että nyt tässä tilanteessa haluan valmentajan, joka katsoo tilanteeni ulkopuolisin silmin. Siitä alkoi 15vkon projekti, joka tänään saatiin päätökseen sellaisin lopputuloksin,  mikä yllätti itsenikin. -15 kg:n tavoite ylittyikin reilusti, lopputuloksen ollessa -20,2kg!!

Huomasin jo heti dieetin alussa, että kun tavoite oli kirkkaana mielessä koko ajan ja puhuin siitä vielä ääneen, ei vaihtoehdoksi jäänyt muuta kuin viedä se kunnialla maaliin.Ilman perheeni ja läheisten tukea matka olisi voinut olla vähintäänkin erilainen. Kiitos heille ja erityiskiitos tuesta valmentajalleni Päiville!

Nyt kun painoni on siinä pisteessä, jossa minun on hyvä olla ja johon olen tyytyväinen, alkaa ehkä kuitenkin se tärkein vaihe eli painonhallinta.

Superpaljon tsemppiä kaikille joko jo oman projektinsa aloittaneille tai sitä miettiville!

YOU CAN DO IT!