Laihduttajat

1. Sirpa Pehkonen

Aloitin laihduttamisen koska oloni oli huono ja olin väsynyt. Minulla oli selkäongelmia ja hoitoalalla pitäisi olla hyvässä kunnossa. Vaatteet rupesivat käymään myös pieniksi.

Olen tullut aiemminkin Cambridge Ohjelmalla ja lähdin jälleen Outin tykö hakemaan apua. Nyt aloitin tasolta 1 ja pari ensimmäistä päivää teki tiukkaa ja sen jälkeen oli helpompaa.  Cambridge tuotteet ovat hyvän makuisia ja erityisesti puurot ovat suosikkejani. Tasot kannattaa käydä loppuun asti, että oppii oikeasti ruokarytmin ja oppii terveellisesti syömään. Erityisesti marjat ja vihannekset ovat tärkeitä.

Laihdutuksesta on ollut hyötyä, sillä olo on parempi ja jaksan töissä paremmin sekä koko olemus on piristynyt. Lisäksi vaatteet istuvat paremmin. Olen lisännyt liikuntaa ja se onkin nyt paljon mielekkäämpää.

Aiemmin laihdutukset ovat jääneet vähän kesken mutta nyt halusin käydä kaikki tasot läpi, että tulee pysyvä muutos. Jatkossa käyn seurannassa ja kun paino menee yli sallitun rajan, otan heti yhteyttä Outiin ja palaan ohjelmalle uudestaan.

Kuka tahansa voi onnistua, jos minäkin onnistuin. Kannattaa aloittaa heti, kun tuntuu että paino alkaa nousemaan. Ei kannatta odottaa, että sitä on paljon vaan saa heti avun, sillä helpompi on pudottaa pienempi määrä kuin suuri määrä.