Laihduttajat

5. Miika Huhtaniska

Moikka, mie olen Miika

Olin oikeastaan aina pentuna hieman pyöreä. Koululuokan pisin, mutta myös pyörein. Murrosiän alkaessa singahdin niin nopeasti nykyiseen pituuteeni niin hoikkenin luonnostaan. Mutta eihän sitä osannut nuorena arvostaa vaan tuli juntattua naamaan mitä sattuu ja mihin aikaan sattuu. Sama meininki jatkui monia vuosia ja kiloja alkoi kertymään. Kokeilin paria dieettiä välissä ja sain hetkellisesti pieniä tuloksia aikaiseksi. Aloitin myös kuntosalilla käynnin silloin aikoinaan ja nykyäänkin se kuulostaa suussani lähinnä kirosanalta. Ei onnistunut se homma.

Havahduin omaan painooni ja olotilaani siinä vaiheessa, kun peilistä vastaan pällisteli yli sadan kilon keijukainen. Ei ollut kivaa ei. Vaatekoossa mentiin jo xxl puolella ja terveydellisiäkin haittoja oli havaittavissa. Lisäksi lähenevät omat synttärit saivat minut tekemään päätöksen! Kolmekymppisenä mie en ole tämän kokoinen!

Olin kuullut ja nähnyt todella hyviä tuloksia Cambridge Ohjelmasta parilta kaveriltani ja tuntuikin, että tahdon kokeilla tätä myös itse. Kyllä kannatti! Valmennukset ovat huippuja, aina on saanut kysyä ja kyseenalaistaa! Tarkistaa oman edistymisensä, saanut palautetta sekä tärkeitä ohjeita matkalla pysyvään muutokseen. Ja erona muihin painonhallinta tuotteisiin ateriankorvikkeet maistuvat hyviltä.

Paino putosi hurjaa vauhtia ja työkaverini sanoin sulin silmissä. Puolessa vuodessa vaatekoko pieneni 3 kokoa ja farkut on nyt 6 numeroa pienemmät! Ohan tää huikeeta. Töissä jaksaa paljon paremmin ja energiaa riittää myös työvuorojen jälkeiseen elämään. Tulokset sain lähinnä ainoastaan ruokavaliota muuttamalla ja arkiliikunnalla. Kuntosalilla minua et ole voinut nähdä. Yllätyin kuinka helposti painoni putosi. Positiiviset kommentit muuttuneesta kropastani tuntuvat todella mukavilta ja tsemppaavat eteenpäin vielä hurjasti. Tuntuu myös kuin sen painavan ihmisen alla oli piilossa uusi positiivisempi, itsevarmempi ja energisempi minä.

Vielä on muutama kilo matkaa omaan tavoitteeseeni, mutta tsemppi on päällä loppuun asti. Ja tästähän se matka vasta alkaa. Isot vaatteet on poistettu vaatekaapista ja ostettu tilalle kaikkea kivaa ja muutakin väriä kuin hoikentavaa mustaa.