Hinta

Hinnat alkaen:

Ateria: 3,10 e

Valmennus: 15,00 e (Valmennuksen hinta riippuu aina käytetystä ajasta)

Hinta per pudotettu painokilo 70-92 e (perustuu 401 asiakkaan otantaan)

Kuinka paljon laihtuminen maksaa

Jotkut saattavat ajatella, että Cambridgen avulla laihtuminen tulee kalliiksi. Todellisuus on aivan toinen. Cambridgen tuotteiden avulla laihduttaminen on nimittäin edullisempaa kuin tavallisen ruoan syöminen.

Cambridge Ohjelmalla saavutettujen tulosten mukaan yhden pudotetun kilon hinnaksi tulee n. 70-92 euroa. Kyseinen tutkimus perustuu 401 asiakkaan otantaan. Hintaan on laskettu mukaan myös valmentajan tapaamiset, ohjeistus ja tuki.

Tarkkaa kilohintaa laihdutukselle ei voida määritellä. Jokainen laihduttaja on yksilö ja lähtökohdat laihduttamiseen erilaiset. Voidaan kuitenkin antaa tutkimuksiin perustuvia ja suuntaa antavia arvioita. Varmaa on kuitenkin se, että Cambridgen ohjeita noudattamalla laihdut varmasti.

Kaikkein edullisimmin ja nopeimmin laihdutusmatkasta selviävät ne, jotka noudattavat orjallisesti Cambridgen valmentajien ohjeita. Jos et noudata dieettiä tarkasti ja paino jojoilee, menee painonpudotukseen kauemmin aikaa ja kokonaishinta tietysti nousee. Lopullinen hinta perustuu täysin siihen kuinka sitoutunut olet noudattamaan ohjeita.

Sitoutunut laihduttaja saa nopeammin ja pysyvämmin tuloksia. Cambridge Ohjelman päämääränä on aina terveellisemmän elämäntavan saavuttaminen ja ylläpitäminen myös dieetin jälkeen. Päämäärämme on auttaa sinua laihtumaan ja samalla antaa sinulle eväät pysyvään painonhallintaan ja terveelliseen elämään. Lopun teet sinä itse. Pysyvä painonhallinta vaatii sinulta halua ja pitkäjänteisyyttä.