Laihduttajat

Heli Niemistö

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Valtava paha olo omasta ulkonäöstä. Olotila ahdisti enkä halunnut enää ostaa isompia vaatteita.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona ja hyvänä kun mukana oli valmentaja. Tuotteet hyvän makuisia. Suunnitelma kuinka syö.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? Olen yrittänyt yksin aikaisemmin, mutta nyt Cambridge Ohjelman ja valmentajan avulla se on onnistunut.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? Energiataso on noussut, mieli on kohentunut nämä ovat tärkeimmät. Näytän omasta mielestäni hyvältä ja olen tyytyväinen itseeni.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? Ei tarvi napostella, ei nukkua päikkäreitä. Herää itekseen ja on heti pirteä. Rahaa on säästynyt!

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa? Yllättävää oli kuinka nopeasti paino lähti alussa sekä se että on saanut sen pidettyä. Taso-ohjelmien avulla olen oppinut syömään oikein ja oppinut laskemaan kalorimääriä ja niitä tulee seurattua nykyään enempi.

Olen yrittänyt itsekseen mutta into loppuu kahden viikon päästä. Ei ole ollut tietoa kuinka tulee syödä terveellisesti. Meillä oli valmentajan kanssa tavoitteena kevääseen mennessä saada moottoripyörähousuni sopimaan. Ja tavoite saavutettiin, todisteena tulin moottoripyörällä tavoitehousut jalassa valmentajan luokse. Vaikka tavoite on nyt saavutettu jatkan Valmentajan luona käyntejä hallitakseni painoa. Voin suositella Cambridge Ohjelmaa kaikille.