Laihduttajat

Henna Nissilä

Osallistuin Cambridgen arvontaan, jonka jälkeen sain puhelun nykyiseltä valmentajaltani. Silloin ajattelin, että nyt jos ei koskaan on minun aikani aloittaa laihdutus!

Laihduttaminen tuntui helpolta ja tulokset tulivat nopeasti näkyviin peilikuvassa, vaa'alla ja myös mittanauha kertoi, kuinka nopeasti muutokset tulivat näkyviin ja sentit tippuivat vyötäröltä. Olen ennenkin yrittänyt monesti eritavoilla laihduttaa, mutta yksin se ei ole tuottanut jäävää tulosta. Tarkan ohjelman, valmentajan, ystävien ja perheen ansiosta tästä tuli vielä helpompaa. Tuki ihmisiltä oli tosi tärkeää, se oli ehkä se tärkein osuus tässä mikä sai vetämään täysillä ja onnistumaan.

Edelliset laihdutus kerrat ovat oikeastaan olleet yksin puurtamista ja motivaatio on uupunut kokonaan. Ajattelin että teen tämän itseäni varten enkä ketään muuta varten. Oli itselle tärkeää, että pystyy katsomaan peiliin hymyillen, pukemaan päällensä mitä haluaa ja ehkä tärkein se, että henkisesti tuntui paremmalta ja jaksoi paremmin päivät ja nukkui yöt paremmin.

Elämä on tosiaan muuttunut ja tästä on tullut minulle tapa. Ainakin olen oppinut mitä suuhuni laitan ja paljonko. Lautasannokseni näyttää terveelliseltä ja liikunta maistuu. En osannut odottaa tämmöistä lopputulosta, kun en aikaisemminkaan ole onnistunut, mutta nyt voin vaan todeta, että onnistuin ja tämä toimii!