Laihduttajat

Kristiina Laulumaa

Halusin Cambridge Valmentajaksi ja painoa tarvitsi pudottaa. Olin innostunut ja utelias näkemään ja kokemaan miten tämä toimii minulla. Halusin myös ymmärtää miten tämä laihdutusprosessi toimii.

Aloitin Detox-kuurilla ja ihmeekseni se oli minulle helpompaa kuin olin odottanut. Vai johtuikohan se siitä että minulla ei ollut odotuksia..? Cambridgen tuotteet maistuivat hyviltä; smoothiet olivat makeita ja keitot sopivasti maustettuja. Ja olo oli hyvä!

Olin kokeillut ketogeenistä dieettiä vuotta aikaisemmin, mutta siinä oli liian yksitoikkoinen ruokavalio, varsinkin kasvissyöjälle. Lisäksi rasvan runsas käyttö rupesi etomaan, ja tarvittavat lisäravinteet, vitamiinit ja erikoisravintoaineet olivat kalliita. Lopetin dieetin aika lyhyeen.

Ihanaa mahtua vanhoihin vaatteisiin! Onneksi en heittänyt niitä pois. Olo on parempi ja energisempi. Nyt osaan myös samaistua asiakkaaseen paremmin,  antaa vinkkejä ja tsempata eteenpäin.

Olen nyt Cambridge Valmentaja, ja työssäni on todellakin hyötyä siitä että olen laihduttanut itse. Yksityisyrittäjänä ja Cambridge Valmentajana olen entistä varmempi.

Olin yllättynyt siitä miten näläntunne ei vaivannutkaan ensimmäisellä tasolla. Myös ateriakorvikkeiden, pirtelöiden ja patukoiden maukkaus yllätti iloisesti. Yllätys oli myös että minulle kasvissyöjänä käy kaikki tuotteet yhtä lukuunottamatta.

Kävin ihanalla valmentajalla, joka sekä kannusti laihduttamisessani että antoi vinkkejä valmentajan työhöni. Kiitokset siitä Ringalle.