Laihduttajat

Maarit Rannanjärvi

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulla on diabetes ja insuliini oli nostanut painoani ja olo oli turvonnut ja huono olo insuliinista.

Hyvänä, yllätyin nopeasta tuloksesta. Laihdutus on laskenut verensokeri arvojani ja nyt en tarvitse enää insuliinia ja yksi tablettikin on päiväannoksestanivähennetty.

Paino putoaa Cambridge Ohjelmalla. Koen että vointi on parempi. Aikaisemmat laihdutukseni eivät ole opettaneet kuinka ylläpidän saavutetun tavoitepainon. Cambridge Ohjelma opettaa myös sen. Ohjeet ovat selkeät kuinka syön ja sitä olen tarvinnut.

Suurin hyöty on ollut verensokeriarvojen lasku ja vaikutus omaan hyvinvointiin. Vaatteet sopii paremmin päälle. Maksarasvan pienentyminen joka tärkeä diabeetikolle ja sitä en ole muilla laihdutusmenetelmillä onnistunut aikaisemmin saamaan kuriin. Itsetunnon parantuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tyytyväisyys.Nyt kun verensokeriarvoni ovat pysyneet tasaisena, huomaan että se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja olen energisempi. Laihdutus tuo itselleni tyytyväisen olon tähän saavutukseeni.

Ohjelma on helppo, kun on selkeät säännöt mitä syödään ja lähteä sitä noudattamaan. Keskivartalon kaventuminen on yllättänyt. Sain mitä lähdin Ohjelmalta hakemaan.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen kokeillut myös kuntosaliohjelmaa mutta en laihtunut sillä. Pelkkä kuntosali ei riittänyt, vaan tarvitsin myös laihdutusohjelman jolla muutan ruokavalioni ja laihdun. Cambridge Ohjelma laihduttaa pysyvästi.

Voin suositella Cambridge Ohjelmaa henkilölle joka kamppailee painonsa ja verensokeriarvojensa kanssa. Valmentaja on suuri tuki ja auttaa vaikeiden tilanteiden yli tukien ja tsempaten.