Laihduttajat

Marita Kiviahde

Paino nousi pikkuhiljaa monien haasteellisten vuosien saatossa. Vaatteet puristivat ja ikävännäköiset makkarat pursusivat joka puolelta. Peilikuva ei miellyttänyt. Uusien vaatteiden osto tuntui hankalalle, kun mikään ei oikein näyttänyt kivalle päällä. Vihdoin koitti aika, että löytyi voimavaroja alkaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista ja halusin onnistua varmuudella projektissani. Cambridge oli minulle tuttu juttu ja päätin ottaa yhteyttä valmentajaan. Siitä se sitten lähti.

Olen kokenut laihdutuksen miellyttävänä. Helppoa kun noudattaa sovittuja suunnitelmia. Nopeat tulokset motivoivat jaksamaan. Pikkuhiljaa on opeteltu koostamaan päivän ateriat uudelleen. Ruokaohjeet ja vinkit ovat helpottaneet arkea. Valmentajan tuki ja palaute ovat tsempanneet eteenpäin. Tässä on ollut niin selkeät säännöt, ettei voi epäonnistua, jos niitä noudattaa.

Kehon koostumus on muuttunut terveelliseen suuntaan. Olo on ollut virkeä ja energinen. Pudonneen painon ansiosta liikuntaharrastukset ovat helpottuneet. Väsymys on kadonnut. Ja mikä kivointa, uudet kauniit vaatteet näyttävät hyviltä päällä. En tarvitse enää päiväunia työpäivän jälkeen. Mieli on virkeä ja tyytyväinen onnistuneen projektin myötä. Monet kivat harrastukset ovat saaneet uutta pontta laihtumisen myötä. Ruokakaupassa käynti tuntuu simppeliltä uusien tottumusten myötä. En oikein osannut kuvitella miten nopeasti joudun hankkimaan pienempiä vaatteita. Esim. työpukuni on nyt kaksi kokoa pienempi kuin kolme kuukautta sitten.

Olen kokenut valmentajan tuen aivan ehdottomana onnistumiseni kannalta. Selkeät jatkosuunnitelmat ja tapaamiset edelleen kerran kuukaudessa tuovat toivottua tukea tavoitepainossa pysymiseen.