Laihduttajat

Marja-Leena Korhonen

Hellurei kaikki Cambridgen nauttijat :)

Olen Korhosen Marja-Leena paremmin tunnettu Malluna, saa käyttää muttei ole pakko:)

Joo alkuun pidin tätä Cambridge ohjelmaa ihan samana hömppänä kuin muita laihdutus juttuja joissa luvataan painon pudotusta nopeasti ja helposti. On tullut kokeiltua joitakin ohjelmia aiemminkin. Paino kyllä on aina tippunut jonkin verran mutta sitten taas noussut takaisin, jojoilua on siis harrastettu!

Ylipainoa mulla ei ole ollut hirveesti mutta kuitenkin sen verran, että olo on tuntunut raskaalta ja varsinkin liikuntaan sillä on ollut vaikutusta. Kyllähän se tiedetään että kun on raskas olo ja aina väsyttää niin eipä sitä viitsi lähtee edes lenkille. Olen ollut ikäni kova liikkumaan ja harrastanut kaikenlaista kuntoilua, mutta iän myötä liikunta alkoi vähentyä.

Cambridgestä kuulin työpaikallani, jossa moni työkaveri oli aloittanut ohjelman jo paljon minua aiemmin. Ihmettelin kun työkaverit alkoivat hoikistua silmissä ja virtaa tuntui riittävän:) Kaikki mukana olleet kehuivat dieettiä ja kuinka helppoa sen noudattaminen on. Kannustivat ohjelmaan mukaan vaikka moni sanoi että eihän sinun tarvitse laihduttaa! Olin päättänyt laihtua kesäksi 10 kiloa muutenkin, vaikka se tuntui aika toivottomalta. Niinpä sitten menin Jonnan "piiriin" ja tavoitteeni oli tiputtaa se 10 kiloa pois.

Aloitin varsinaisen ohjelman 20.09.2012 Jonnan hyvien neuvojen turvin. Aloitin täydellä paastolla eli söin pelkkiä keittoja ja kivennäisvettä kaksi viikkoa! Herranjestas !! sehän oli helppoa, ei edes nälkä ollut. Paino tippui silmissä ja vaakassa myös. Aina kun kilot väheni niin se antoi puhtia jatkaa eteenpäin. Tavoite ja vähän yli oli saavutettu 04.12.2012 eli alle kolmessa kuukaudessa!!!   Paino tippui vielä lisää yhteensä 13 kiloa.

Olen nyt yrittänyt pysyä siinä ja hyvin on onnistunut tähän asti. Kaikista ihaninta on tietysti se kun jaksaa paremmin, nauttii liikunnasta ja käydä vaateostoksillaaa...voi katsoa peilistä tyytyväisenä kun ei makkarat pursua vyöteröllä. Jonna on ollut aivan ihana ohjaaja ja kannustaja eteenpäin, iloinen ja aurinkoinen ihminen:) Kannustan kaikkia joilla on painonpudotus ongelmia rohkeasti kokeilemaan Cambridgea.


Kesää ja aurinkoista mieltä ja hyvää oloa kaikille toivottaen - Mallu-