Laihduttajat

Paula Heikkinen

Hei!

Olen Paula ja juuri 50 vuotta mittarissa. Cambridge Ohjelmaan lähdön syy oli, kun saimme mieheni kanssa kutsun ystäviemme hääjuhlaan. Kauhukseni huomasin, että juhlamekkoni ei enää mahtunut lähellekään päälleni.

Nyt olen pudottanut painoa 14,5 kg. Ja äkkiä paino on pudonnutkin, aloitin tammikuun lopussa ja nyt toukokuun lopulla olen saavuttanut tavoitepainoni. Jes! Ei ole tarvinnut kuin noudattaa valmentajani antamia viikko-ohjeita.

Aiemminkin mukana olleena, nykyinen Cambridge Ohjelma on muuttunut valtavasti. Olen saanut valmentajaltani paljon valistusta eri ruoka-aineista, mitä ja millaista ruokaa pitää syödä. Ennen käytiin vain vaa’alla ja se oli siinä.

Nyt olen saanut jättää kolesterolilääkkeet pois. Ja yleinen vireystasoni on noussut valtavasti. Työskentelen palvelualalla ja olen yllättynyt kuinka asiakkaamme ”tsemppaavat” ja kehuvat kuinka näytän paljon nuoremmalta ja hyvältä. En uskonut kuinka suuri muutos minun ulkoisessa hapituksessa onkaan tapahtunut ennen kuin näin aloituskuvani.

Elämäntapamuutos on ollut hyvä.  Kauppareissuni alkaa nykyään kasvis- ja hedelmäosastolta, joka ennen oli viimeisin tai ei ollenkaan käyty osasto. Liikuntaa tarvitsee varmaan vielä lisätä, mutta se mitä suuhuni laitain on kaiken A ja O. Muille valmistani kermakastikkeen mausteiden maistelu saa jäädä pois, mikä SUURI KALORIMÄÄRÄ siitä tulekaan huomaamatta.

Ja mikä tärkeintä: pitää syödä! Nyt syön viisi kertaa päivässä, kun ennen söin kerran päivässä jotakin roskaruokaa ja muuten työpäivän aikana join vain kahvia. Illalla sitten söinkin ruokaa valistaessani yhden ruuan sekä ruuan valmistuttua vielä kaksi normaaliannosta.

Terveisin

Onnekas ja nuorekas mummu