Laihduttajat

Sari Hongisto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? 

Minut sai aloittamaan Cambridgen, koska olin tympääntynyt ja kyllästynyt olemaan sairaalloisen lihava ja näyttämään isolta. Lähestävä tasavuosiluku  oli myös käännekohta. 

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? 

Cambridgelaihdutus on ollut helppoa. Tarvitsin selkeät ohjeet syömiseen. Nyt olen löytänyt oman rytmin. Alkuun oli vaikeaa ja oli "kapinavaihetta". 

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? 

Jokaisen ihmisen pitäisi löytää oma tapansa laihduttaa. Cambridge eroaa siitä, että on oma valmentaja. Minulla on kyllä tietoa paljon laihduttamisesta ja luen paljon, mutta se ei yksin riitä. Se, että tässä on mukana ateriankorvikeet, auttaa myös paljon laihdutamisessa. Ei tarvitse miettiä ja laskea kaikkea. Saanko nyt tarpeeksi proteinia ym. Tämä on tehty helpoksi. 

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? 

Se, että olen laihtunut, on auttanut siihen, että olen piristynyt. Teen myös löytöjä kaapistani, uusia vaatteita, jotka istuvat paremmin päälle. Olen nykyään enemmän hyvällä tuulella. 

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? 

Nykyään syöminen helpompaa, eikä siitä tule ahdistusta. Olen saanut yliotteen syömisestä. Liikunta on kevyempää. 

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa? 

Olen ollut yllättänyt, että vaikka joskus tulee lipsahduksia, niin pääsen nopeasti takaisin ruotuun. Vaatteissa tulee yllätyksiä. Aina vaan pienemmät vaatteet mahtuu päälle. On yllättänyt, että olen olut näin sinnikäs. Hyvin vähän sivuoireita, ruuat maistuvia.