Laihduttajat

Jaana Kuusinen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Paino oli päässyt vuosien aikana nousemaan, fyysisesti huono olo. Verenpaine ja sokeriarvot olivat koholla.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Todella helpoksi. Tosi tärkeää on henkilökohtainen valmennus. Oppi samalla ruokarytmin joka ollut kateissa. Tuotteet olivat maultaan hyviä.  

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Pidän henkilökohtaista valmennusta erittäin tärkeänä. Vaikka kuvittelin tietäväni, miten laihdutetaan, ei se ollutkaan yksin niin helppoa.Tässä oppi matkan varrella oikeanlaisen ruokarytmin, jota ennen ei ollut pitänyt niin tärkeänä.  

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen ehdottomasti nyt fyysisesti paremmassa kunnossa.   Vaatteet ei kiristä .Olo on entistä pirteämpi. Jaksan nyt paremmin tehdä vapaa-ajalla minulle tärkeää valokuvausta.  

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Säännöllisempää ja ruokarytmi kuuluu arkeeni. Nautin liikunnasta nyt enemmän kevyempänä. Olen armollisempi itselleni ja itsestäni huolehtiminen on nyt tärkeämpää. Nykyään en enää syö iloon ja suruun makeata vaan olen löytänyt siihen toisenlaisia ratkaisuja.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Olen yllättynyt siitä miten helppoa elämänhallinta on ollut sekä ruokarytmissä pysyminen. Terveellisemmät valinnat tulevat tällä hetkellä selkärangasta.

Muuta lisättävää:

Suuri kiitos valmentajalleni Maritta Meriluodolle. Ilman hänen tukeaan, tsemppiä ja jämäkkää otetta, ei tähän tulokseen olisi päästy.