Laihduttajat

Pirjo Valtonen

Tukala olo ja väsymys sai aloittamaan laihdutuksen. 

Olin laihduttanut jo 10 kg, mutta sen jälkeen paino ei enää laskenut, joten hakeuduin Cambridge-ohjelmaan. Laihduttaminen Cambridgella oli helppoa, kun noudatti ohjelmaa ja tulosten nopea näkyminen motivoi jaksamaan eteenpäin. Cambridge on helppo tapa laihduttaa, noudattaa vain ohjeita.

Energisyys on lisääntynyt, olo on parantunut ja olen tyytyväisempi myös ulkonäkööni. Elämäni on nyt aiempaa aktiivisempaa, ruokavalio on kokenut isoimman muutoksen. Ohjelmaa oli mielestäni yllättävän helppo noudattaa, vaikeinta on tasapainovaihe laihdutuksen jälkeen. Minulla ei ole varmaa tietoa kuinka paljon olen enimmilläni painanut. Sain omin avuin laihdutettua 10 kg liikunnan ja ruokavalion avulla, mutta sen jälkeen paino jäi pitkäksi aikaa paikalleen. Kuulin tuttavalta Cambridge-ohjelmasta ja päätin koittaa, saisinko siitä avun.

Olen nyt laihduttanut ohjelman avulla lähes 20 kg lisää. Elämä on muuttunut aktiivisemmaksi ja ruokavalio on kokenut suuren muutoksen. Olen lähes tavoitteessani, muutaman kilon hienosäätöä lukuun ottamatta. Kiitos valmentajalleni Outille, joka jaksoi tsempata ja tukea vaikeuksista huolimatta ja jonka avulla matka jatkuu edelleen!