Laihduttajat

Tuomas Lähdesmäki

Mikään vaate ei enää sopinut päälle. Olo oli tukala ja harmitti jatkuvasti/päivittäin lihavuus.

Todella rankka alku, mutta, kun vauhtiin pääsi, niin meni kuin juna. Minulle paras tapa oli juuri tämä, että ohjaaja asettaa tavoitteet ja kertoo suuntaviivat joka viikolle jota noudattaa. Joka viikko punnituksessa oli itselle pakko näyttää, että pystyy tiputtamaan. Cambridge ateriat erittäin maukkaita verrattuna muihin laihdutusvalmisteisiin-nämä jopa tuoksuivat hyvältä.

Olen laihduttanut aiemminkin omatoimisesti eri konstein mutta ohjattu laihdutus oli ehdottomasti mukavampi ja parempi tapa. Tässä eroavaisuus juuri viikoittaiset tapaamiset sekä tuki ja ohjaus. Toki opetus paremmille ruokailutavoille tulevaisuudessakin.

Olo on virkeämpi. Upeaa löytää vaatekaapista ns. uusia vaatteita jotka taas sopivat vuosien jälkeen päälle - onnistumisen iloa. Pärjää huomattavasti vähemmällä yöunilla ja nukkumaan menee virkeämpänä sekä myös herää virkeämpänä. Energiaa päivittäiseen työhön ja perhe-elämään paljon enemmän. Vaimon mielestä yksi parhaista asioista se, että Kuorsaus loppui ensimmäisen 5kg jälkeen täysin.

Mukavaa kun todella monet huomaavat laihdutuksen ja on siitä kysellyt, että miten onnistuit. Elämä on mukavampaa, kun olo ei ole tukala ja vaatteet sopivat päälle.

Laihdutus varmaankin oli rankempi kuin osasin odottaa - toki noudatin erittäin pilkulleen ohjeistusta.

Olen kiireinen yrittäjä ja epäsäännöllinen ruokailurytmi on arkipäivää. Vaikeinta nyt onkin pitää paino näissä lukemissa. Toki Tein nyt itselleni lisätavoitteen tiputtaa vielä 4kg pois kevään aikana. Vappuna aion painaa Maximissaan 88kg. Nyt haaste onkin pystyä/ehtiä syömään säännöllisesti ja riittävästi. Itse laihdutuksen aikana sai voittajafiilis tunteita kun esim. isäinpäivän, vaimon synttärien ja joulun aikana pystyi olla syömättä mitään herkkuja.  

Nyt kun teho minun laihdutuksessa näkynyt niin jo kolme lähisukulaista aloittaa Cambridge Ohjelman heti. Tyttären synttärijuhlilla juuri eilen ei juuri muusta kuin laihdutuksesta puhuttukaan ja yhteensä 6 henkilöä kirjallisesti teki vappuun mennessä kovat laihdutuslupaukset.