Laihduttajat

Hanna Mecklin

Olen 24-vuotias ja ollut ylipainoinen puolet elämästäni. Painoa alkoi kertyä yläasteella ja muutamassa vuodessa olinkin turvonnut hieman yli satakiloiseksi. Tuolloin en edes tajunnut miten huonot elämäntavat olin omaksunut. 2010 keväällä olin tosi huonossa kunnossa. Sairastin vaikeaa masennusta, pitkä parisuhde kaatui ja huomasin olevani täysin tyhjän päällä, terveyden tila täysin rempallaan. Vaikeiden elämänmuutosten takia 10 kiloa putosi kuin itsestään, masennus saatiin hoidettua kuntoon ja elämässä puhalsi uudet tuulet.

Kesällä 2012 eksyin sattumalta lukemaan Cambridgen sivuja. Huomasin lukevani laihduttajien tarinoita ja innostuin ajatuksesta laihduttaa valmentajan avustuksella. Soitin valmentajalleni Jonnalle ja siitä positiivisesta puhelusta minun motivaationi löytyi, eikä ole matkan varrella kadonnut minnekään! :)

Elokuun alussa 2012 menin ensimmäisen kerran tapaamaan Jonnaa. Ja kun reilu kaksi viikkoa myöhemmin tavattiin toisen kerran, olin jo 6 kiloa kevyempi! Tuosta eteenpäin paino putosi kilon viikossa, joskus enemmänkin. Olin täysin koukussa.  Minä olin löytänyt tosi helpon tavan päästä tavoitepainoon ja samalla oppia syömään jatkossa terveellisesti ja monipuolisesti. Olo on koko ajan ollut energinen ja motivoitunut. Nyt muutama kuukausi myöhemmin olen erittäin ylpeä saavutuksestani.

Laihdutin Cambridgella 21 kg ja kaiken kaikkiaan olen pienentynyt 33 kg. Olen terve, normaalipainoinen ja hiton hyvännäköinen paketti nykyään. ;) Jaksan nykyään riehua ja peuhata 1-vuotiaan lapseni kanssa ilman että hengästyn! Kehuja satelee enemmän kuin mitä mieli pysyy perässä.

Älyttömän iso ja lämpöinen kiitos valmentajalleni Jonnalle, joka mahdollisti minun elämänmuutokseni tukemalla, tsemppaamalla ja olemalla ihana ja iloinen oma itsensä!