Laihduttajat

Tuomas Hietanen

Olen aina ollut lihava. Jo ala-asteella yritin ensimmäisiä dieettejäni, eikä mikään onnistunut.

Vuonna 2007 onnistuin pudottamaan n.3o kiloa syömällä vain purkillisen tonnikalaa päivässä. Siitä kuitenkin seurasi ahdistus, paniikkihäiriö ja huono olo. Näitä yritin hoitaa syömällä ja juomalla.

Kilot (ja vähän päälle) palasivat, mutta paniikkikohtaukset ym. oireet pysyivät. Aina kun yritin pudottaa painoa, niin huonon olon tunteet voimistuivat. Alkoi tuntua siltä, ettei ulospääsyä tilanteesta ole.

Noin vuosi sitten masennuin pahasti, enkä oikein syönyt mitään. Äitini oli Cambridge Ohjelmalla ja pyysi minua kokeilemaan sitä, että saisin tarvittavia ravintoaineita.

Cambridgen aterioista, sekä valmennuksesta sain energiaa ja motivaatiota. Paino alkoi pudota, tulokset näkyä ja mikä parasta, olen päässyt eroon ahdistus ja paniikkikohtauksista! Olo on ollut erittäin hyvä koko laihdutuksen ajan.

Etenkin viimeisen puolen vuoden aikana olen suorastaan juhlinut muuttunutta minääni!

Nykyään pystyn tekemään asioita ja käymään paikoissa, joihin en ennen yksinkertaisesti kyennyt. Kaikki liikunta on yllättävästi helpompaa ja varsinkin yhtyeeni Roctumin keikoilla heiluu täysin uusi mies. Rock'n'roll!

60 kiloa on poissa ja niiden mukana oireet! Kiitos valmentajani Satu, äitini Raija ja bändini Roctum! Elämä vihdoin hymyilee ja kaikki ovet ovat avoinna.

-Tuomas "Stunk Man" Hietanen