Laihdutusmatka Kreikkaan

Varmista heti paikkasi Cambridge Ohjelman laihdutusmatkalle aurinkoiselle Korfulle!

Tämä matka sopii jokaiselle, joka haluaa kokeilla Cambridge Ohjelmaa matkalla. Matkan aikana sinun ei tarvitse suunnitella ruokaostoksia tai puuhastella ruoan parissa vaan nauttia kevyistä ja maistuvista Cambridge Ohjelman aterioista (Lisätietoa tuotteista saat sinua lähimpänä olevalta Valmentajalta) Matkalla pääsemme myös nauttimaan jokapäiväisestä  kevyestä liikunnasta ryhmän kanssa joten positiivisen mielen lisäksi hyvät lenkkarit mukaan! :)

Tavoitteenamme on luoda sinulle omat avaimet uuteen, terveelliseen ja laadukkaaseen elämään, ilman turhaa rehkimistä. Laihtuminen lähtee tällä matkalla helposti ja vauhdikkaasti liikkeelle ja matkan jälkeen palaat kotiin täynnä positiivista energiaa ja helppous jatkaa ohjelmalla, jos niin haluat.

 

Matkalla mukana / Ohjelma:

Olette osaavissa ja välittävissä käsissä! Tällä matkalla ovat mukana Cambridge Ohjelman toimitusjohtaja Master Coach Annika Rak sekä Annette Puisto ja Sari Meriluoto pääkonttorilta. He ovat teitä vastassa Helsinki-Vantaa lentokentällä missä painonhallinta / laihdutus alkaa astuessamme koneeseen. Koko matkan aikana nautimme Cambridge ohjelman helppoja, kevyitä ja maukkaita tuotteita. Matkalle osallistujat ostavat tarvittavat tuotteet etukäteen Cambridge valmentajilta Suomessa. Valmentaja auttaa sinua tuotteiden valinnassa.

Korfulla saamme Annikalta mm. kannustavia hyvinvointi luentoja sekä startti- ja liikunnallisia ohjeita uuteen terveellisempään elämään. Annette ja Sari huolehtivat meistä matkan aikana ja vastaavat matkan muusta ohjelmasta.

Tarkempi matkaohjelman saat myöhemmin.

 

Majoitus:

Majoitumme Korfulla kahden hengen huoneisiin Likhitos Villages hotellissa. Huoneiden jako: Ystävän tai puolison kanssa matkustavat majoittuvat  automaattisesti yhteiseen 2h huoneeseen. Yksin matkustaville huoneiden jako tapahtuu kohteessa.

 

Lentoaikataulut:

Lennot:            HEL-CFU           07.09.2020      AY2081            klo 0650-1015

CFU-HEL           14.09.2020      AY 2082           klo 1105-1425

 

Matkan hinta: 990 e/henkilö

Varausmaksu 250 e (maksu maksetaan heti varauksen jälkeen)

 

Hintaan sisältyy:

- Majoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä

- Lomalennot

- 1kpl ruumaan kirjattavaa matkatavaraa per henkilö

- Menopaluu lentokenttäkuljetus kohteessa

- Matkan ohjelma

Ilmoittaudu mukaan matkalle tämän lomakkeen kautta. Matkan laskutuksesta ja muista matkaan liittyvistä järjestelyistä huolehtii Kokkolan Matkatoimisto.

 

Matkaehdot:

Tämän matka sovelletaan yleisiin valmismatka ehtoihin.

Tämän matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii lentojen, lentokenttäkuljetusten ja majoituksen osalta matkanjärjestäjä Kokkolan matkatoimisto.

Suosittelemme aina matkustajille matka- sekä matkatavara vakuutuksen ottamista ennen matkaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.