Tuotteemme

Tuotteet

Cambridge-tuotteet ovat pitkän kehitys- ja laadunparannustyön tulos. Tuote on koostettu siten, että juuri sopiva määrä energiasta tulee hyvin imeytyvästä proteiinista, laadukkaista hiilihydraateista ja välttämättömistä rasvoista. Pieneen määrään kaloreita on saatu mahtumaan kaikki oleellinen!

Cambridge ohjelmasta saat apua laihdutukseen. Meiltä myös kaikki laihdutusvalmisteet ja -tuotteet jotka auttavat sinua laihduttamisessa.

Mitä meiltä löytyy?

Pirtelömaut: Minttusuklaa, vanilja, kirsikka-mansikka, mustaherukka-omena, cappuccino* ja kaakao*
Keitot: Kana-sieni, kasvis sekä purjo-peruna*.
Puurot: Omena&kanelipuuro ja Original puuro

Voit vapaasti valita mieleisesi maun tai tuotteen, teho on sama. Voit nauttia vaikka saman maun 3-4 kertaa päivässä.

Patukat: Suklaa, maapähkinä, sitruuna, karpalo, omena-mansikka, suolaiset toffeepalat 

Juomavalmispirtelö: suklaa

Pasta (spaghetti bolognese)

Patukka ja juomavalmis pirtelö ovat valinta meneville! Jokainen tuote vastaa yhtä ateriaa. Voit halutessasi korvata osan tai kaikki ateriat Cambridge aterioilla. Muista nauttia vettä jokaisen patukan kera!

Lisäksi:

Mehumaut: Vadelma&Seljankukka, Lemon&Lime ja Appelsiini
Raikas ja hyvänmakuinen mehu antaa makua niin kylmälle kuin lämpimällekin juomalle. Lisäksi voit käyttää sitä jogurtin ja rahkankin maustamiseen.

Mix a mousse -jauheella teet herkullisen vanukkaan suosikkipirtelöstäsi! Jauhe seikoitetaan pirtelöön ja annetaan jähmettyä jääkaapissa.

Erityisruokavaliot ja allergiat

Valikoimastamme löytyy niin maidottomia kuin gluteenittomiakin tuotteita. Lisäksi suurin osa tuotteistamme sopii kasvisyöjille. Lisätietoa tuotteiden allergeeneista ja sisällöstä saat omalta Valmentajaltasi.