Anastasia -10 kg

Ennen

Jälkeen

Peilikuva ei hivellyt omaa silmää ja tyytymätön olo heijastui muillekin elämän alueille.

Ensimmäisinä päivinä oli haastavaa, mutta selkeä tavoite ja oma motivaatio auttoivat suuressa määrin eteenpäin. Vaikeina hetkinä auttoi, kun mietti lopputulosta. Valmentajalta saadut selkeät ohjeet ja säännölliset tapaamiset pitävät motivaatiota yllä ja niiden avulla projekti jatkui, eikä loppunut hyvään alkuun. Oli helppoa syödä, kun ei itse tarvinnut miettiä suuremmin. Riitti kun vain noudatti ohjeita. Kävimme taso-ohjelman läpi kokonaisuudessaan. Laihdutusmatkan varrelle mahtui useampi lomareissu, mutta ne eivät tahtia haitanneet. Tulosta tuli tasaiseen tahtiin.

Ohjeiden selkeys auttoi eteenpäin. Kaiken tarvittavan tiedon sai valmentajalta, eikä sitä tarvinnut etsiä internetisä tai muualta.
Kaiken pystyi myös tarkastamaan esitteistä, mikäli joku asia unohtui. Ruokailu tuntui helpolta.

Olen tyytyväinen, että uskalsin lähteä mukaan ja laihtua. Nyt olen uskaltanut lähteä tavoittelemaan muitakin haaveitani ja unelmiani. Uusi elämä on todellakin alkanut.

Oma peilikuva hymyilyttää ja rohkeus kokeilla uusia asioita on kasvanut roimasti. Olen tyytyväinen, että kaapin perälle sullotut lempi kesähousuni mahtuvat jälleen. Nyt shoppailen mielelläni ja päälle sujahtaa S-koon vaatteet. Ostoksista löytyy myös erilaisia vaatteita, kuin ennen laihdutusta. Vanhat vaatteet vein hyvillä mielin kirpputorille.

Elämä muuttui enemmän kuin uskoikaan. Nautin elämästä ja unelmien toteuttamisesta.

Valmentaja: