Anne -5 kg

Ennen

Jälkeen

Vuonna 2014 maaliskuussa lopetin tupakanpolton, kiloja alkoi kertymään. Tyttäreni on huomautellut jo vuosia etten syö oikein. Silloin ajattelin, korjataan syömiset ja kilot samalla. Otin yhteyttä Pirjoon ja pyysin häneltä apua. Tapasin hänet ensimmäisen kerran kesäkuussa 2015.

Aivan uskomaton ohjelma! Syödään paljon, ainakin minusta tuntui siltä (aloitin tasolta 3). Ensin ajattelin, etten pysty syömään kaikkea mitä piti. Alussa tuntui hieman stressaavalta kytätä kelloa koska taas "täytyy" syödä. Muutaman viikon kuluttua alkoi vatsa ilmoittamaan, että nyt syömään!

En oikein ole ennen laihduttanut mutta tämä tuntui helpolta.

Yksi iso asia; olen oppinut syömään säännöllisesti ja terveellisesti. En olisi uskonut kuinka pirteä olo on kun syö oikein! Ja samalla paino tippuu!

Pullat, makeiset, lenkkimakkara ja kahvi olivat ennen ravintoni. Nyt ne ovat jääneet, paitsi kahvi (sekin kyllä vähentynyt). Tilalle tullut salaatit ja vihannekset sekä kasvikset. Ja säännöllinen syöminen.

Makeisista eroon pääsy oli helpompaa mitä ajattelin sen olevan. Pirjo kehui minua, että olen pysynyt tosi tiukkana. On aivan ihanaa olla Pirjon "valvonnassa", hänen kanssaan on helppo jutellla muistakin asioista. Aion käydä kontrollissa ainakin ensi kesään asti, koska silloin tyttäreni vihitään ja haluan olla edustava äiti-anoppi!

Pirjolle iso kiitos! Olet ihana ihminen!

Valmentaja: