Hannele -40 kg

Ennen

Jälkeen

Olen 26-vuotias kahden pienen pojan äiti. Olen koko ikäni ollut ylipainoinen, mutta neljä vuotta sitten painoni nousi huomaamattani 20 kiloa. Raskaaksi tulo vaikeutui ja laihdutus olisi ollut lääke siihen. Sain kuitenkin esikoiseni, minkä jälkeen paino vielä nousi.

Kyllästyin totaalisesti kiloihini ja itseeni ja otin Teijaan yhteyden, mikä on ollut pelastukseni! Reilussa parissa kuukaudessa sain tiputettua vajaat 20 kiloa. Tulin uudestaan raskaaksi ja imetyksen päätyttyä puntari näytti +10 kg ja otin uudelleen yhteyttä Teijaan. Tavoitteeksi otettiin taas -20 kg. Valtavalla motivaatiolla ja innolla mentiin ohi ja kiloja tippui yli 30 kg. Yhteensä taakka on keventynyt 40 kiloa ja olo on mahtava!

Cambridge Ohjelma on sopinut minulle todella hyvin. Ei ollut nälän tunnetta ja energiaa vain riitti. Kävimme kaikki tasot läpi ja harjoittelimme uuden ruokailutavan. Koko perheen ruokailu on muuttunut terveellisemmäksi ja lautaselta löytyy aina vihreää. Liikunta on myös tullut osaksi elämää. Vaatteiden shoppailua täytyy vielä harjoitella, jotta rekistä lähtee mukaan oikeat koot, eivätkä ne kaikkein suurimmat.

Iso kiitos kuuluu Teijalle ja perheelleni tukemisesta ja kannustamisesta!

Valmentaja: