Kaisa -31 kg

Ennen

Jälkeen

"Parisuhdekiloja tuli hiipimällä kuuden vuoden aikana yli 40. Suhteen toinen osapuoli on lihoamaton yksilö, minä taas saan kiloja jo suklaan katsomisestakin. Söin miehen tekemiä ja rakastamia ruokia, joten oli väistämätöntä, että kiloja minulle kertyi.

Vuoden 2014 lopulla ostimme talon, jota aloimme todenteolla remontoimaan. Tätä ennen ylipainoni ei ollut oikeastaan haitannut minua. Ainakaan niin paljoa, että olisin tosissani asialle jotain tehnyt. Remonttia tehdessäni kuitenkin huomasin, että olin kömpelö ja väsyin nopeasti. En jaksanut tehdä niin paljoa kuin olisin halunnut. Monet pienet asiat, esimerkiksi naulan nostaminen lattialta, olivat yllättävän vaikeita. Myös biologinen kelloni oli alkanut tikittämään kovempaa ja kovempaa. En voinut ajatella, että olisin raskaana tai että saisin lapsen sen kokoisena.

Työkaverini aloitti Cambridgella laihduttamisen ja kun näin hänen saavutuksensa, olin varma, että olin löytyt oman tapani laihtua. Olen aina ollut kaikki tai ei mitään -tyyppinen ihminen ja Cambridgen 1. taso oli kuin tehty minulle.  Elokuun ja helmikuun välisenä aikana laidutin yli 30 kiloa. BMI'ni tippui alle 25 (lähtötilanne noin 35). Muilla tasoilla laihdutin vielä viitisen kiloa, jotta pääsin omaan tavoitteeseeni (parisuhteen alkupainoon).

Kiitos Cambridge ja eritoten suurin mahdollinen kiitos valmentajalleni Jaanalle.  Annoitte minulle uuden alun elämään. Nyt minun pitää pitää lupaukseni siitä, etten enää IKINÄ päästä itseäni siihen kuntoon mistä lähdin puoli vuotta aiemmin. Mutta, jos näin joskus tapahtuu, tiedän miten saan painoni taas hallintaan. Olette antaneet minulle eväät uuteen elämään! Kiitos!"

Valmentaja: