Laura -20 kg

Ennen

Jälkeen

Löysin Cambridge Ohjelman ensimmäisen kerran syyskuussa 2013. Olin tuolloin normaalipainoni ylärajoilla.

Menin ensimmäiselle vastaanotolle ja sain ruoat mukaani. Muutamaa päivää myöhemmin totesin osaavani itsekin ja ajelin lähimmälle grillille. Samaa rataa jatkui kauan, olin kuin nuorallatanssija, siis henkisesti. Söin roskaruokaa ja hain kylkeen vähän suklaata ja karkkia hyvän mieleni tavoitteluun. Painoni alkoi nousta salakavalasti. Välillä tukeuduin parin päivän dieetteihin, että saisin ne kilot pois. Noidan kehä oli valmis.

Samaa jatkui muutaman vuoden.

Kaiken kruunasi tammikuu 2015, kun aloin odottaa nuorempaa tyttöämme. Raskaus antoi minulle luvan syödä ihan mitä vaan ja kuinka paljon vaan. Raskauden jälkeen painoni ei lähtenyt laskuun kuten luulin.

Itsetuntoni alkoi madaltua ja tuli kilojen kanssa myös mahtavan parisuhteeni väliin. Yritimme lisää lapsia, mutta tuloksetta. Kunnes tuli 3 peräkkäistä keskenmenoa, joista viimeisin sai minut pysähtymään ja miettimään omaa oloani sekä hyvinvointiani.

Soitin Nina Koivistolle tammikuussa 2017 ja sovimme tapaamisen. Puhelun päätyttyä tajusin, että tämä on mahdollisuuteni. Ensimmäisellä käynnillä heräsi ajatus kokonaisvaltaisen hyvän oloni tavoittelusta sekä energiani lisääntymisestä, jotka sillä hetkellä tuntuivat hyvin kaukaisilta käsitteiltä.

Ensimmäisen viikon jälkeen energiani alkoi nousta vähitellen. Huomasin olevani selvästi pirteämpi.

Muutamien viikkojen jälkeen aloin havahtua perheeseeni ja parisuhteeseeni enemmän. Itsetuntoni alkoi nousta. Ninan tsempit sekä perheeni tuki auttoi kovasti ja niiden tiimoilta päätin viedä tämän elämäntapamuutoksen loppuun asti.

Mahtavasti olen onnistunut hyvän oloni tavoittelussa. Sivutuotteena on tippunut kaiken kaikkiaan 20 kiloa! Nyt olen onnellinen, vaikka onni ei tule kuitenkaan vaakalukemista -se lähtee jokaisen sisimmästä.

Usko itseesi, niin minäkin teen. Meistä jokaisesta on siihen, jos me päätämme niin. Haluan olla energinen ja onnellinen -se on päätös, josta pidän kiinni.

Vain oma onnellisuuteni voi tehdä muutkin onnelliseksi <3

Valmentaja: