Liisa -17 kg

Ennen

Jälkeen

Elämän myllerryksissä ja nivelrikon pyörteissä painoni oli pikkuhiljaa noussut. Kun 100 kiloa oli ollut mittarissa jo muutaman vuoden, sain lopulta itseäni niskasta kiinni. Talven aikana sain 10 kiloa omin avuin pois. Kun puntarin viisari alkoi taas kesän jälkeen kääntyä oikealle, päätin etsiä itselleni apua. Omin voimin en enää pärjännyt.

Halusin eroon kiloista ja heti! Netistä löysin helposti hakusanoilla ”laihdutus Kerava” Cambridge-valmentajan yhteystiedot. Sain esittelyajan saman tien.

Minulle Cambridge-ohjelma sopi erinomaisesti. Selkeä dieetti ja sen myötä painon nopea väheneminen kannusti jatkamaan. Puolessa vuodessa painoni putosi 17 kiloa. Se oli huomattavasti enemmän kuin olin alun perin itse uskaltanut toivoakaan. Tätä tavoitetta en olisi rohjennut asettaa ilman valmentajaa. Nyt olen normaalipainoinen ensimmäisen kerran yli kahteenkymmeneen vuoteen.

Vuosien mittaan pahentuneet nivelrikkokivut ovat varjoja entisistä. Eiväthän lonkat ja polvet kunnossa ole, mutta painon pudotus on vähentänyt kipuja ja helpottanut liikkumista. Karisseiden kilojen myötä myös kuva itsestä on muuttunut aiempaa positiivisemmaksi. Olo on sanalla sanoen mahtavaa!

Valmentaja: