Matias -36 kg

Ennen

Jälkeen

Olin lihonnut noin 4 vuoden aikana pikkuhiljaa noin 8kg vuodessa. Aloin huomaamaan terveysongelmia kehoni kanssa sekä koin jatkuvaa häpeää lihavuudesta. Painon ylitettyä 130kg tein periaate päätöksen etten enää voi lihoa enempää. Puolisoni oli jo aiemmin pariin otteeseen tiputtanut painoa reilusti Cambridge Ohjelmalla. Hän oli aloittamassa uutta projektia ja houkutteli minua myös mukaan. Onnekseni tartuin tähän tilaisuuteen, koska näin sen ainoana ratkaisuna ongelmaani. Olinhan jo yrittänyt tuloksetta saada painoa tippumaan muun muassa kuntosali harjoittelulla.

Alun heikotuksen jälkeen laihdutus tuntui hyvältä, olo virkeältä sekä paino alkoi tippua huomaamatta. En olisi uskonut sen olevan näin helppoa!

Kaikki ruuat sopivat hyvin. Lempituotteiksi voisin nimetä pirtelöistä suklaan ja vaniljan sekä omena-kanelipuuron.

Mielialani on kohentunut, olen virkeämpi ja energisempi sekä kaikki terveysongelmani olen saanut unohtaa. Mielenkiintoista/yllättävää on ollut huomata se, että kasvikset sekä salaatit täyttävät nykyään lautaseni ja vieläpä ilman salaatinkastiketta. Aiemmin niiden osuus lautasmallissani oli ollut lähempänä 0%.

Sarin valmennus metodit sopivat mielestäni hyvin minun luonteelleni. Sain tarvittavaa tukea sekä perusteita mistä mikäkin asia juontaa juurensa. Hyvänä asia voisin myös todeta, että Sari ei ollut turhan tiukka ja toi esille tason nostamisella tiukimmasta tasosta saattaa vaikuttaa vain joitain satoja grammoja viikossa, joka ei vaikuta käytännössä lopputulokseen.

Suosittelen kaikille ylipainosta kärsiville.

Nyt minulla on avain parempaan elämänlaatuun.

Haluan hallita painoani eikä paino saa hallita enää elämääni. Uskon pystyväni pitämään painoni halutulla tasolla.

 

 

 

 

Valmentaja: