Mervi -13 kg

Ennen

Jälkeen

Kuusi vuotta sitten minulla oli kaksi synnytystä takana ja kiloja oli vaikka muille jakaa. Silloin sain itseni sen ajan ohjelmalla itseni sellaiseen kuntoon, johon olin tyytyväinen.
Sitä ihanaa oloa kesti reilu vuosi ja sitten tapahtui jotain. Työt lisääntyi, stressi ja kiire ottivat vallan ja lohtua hain ruuasta. Liikunta jäi pois pikkuhiljaa kokonaan. Vain arkiliikkuminen jäi.
Jääkaappi oli hyvä kaveri. Olin todella väsynyt. Lomalla taas sain ladattua akkuja jaksamiseen.

Viime kesänä sitten innostuin pyöräilemään. Kiitos siitä työpaikkani pyöräilytempauksesta. Jotain kilpailuhenkeä ja näyttämisen pakkoa minulle tuli. Lenkit olivat päivittäin siinä 10 – 50 kilomettiä pitkiä. Paino tippui. ”Hyvä olo” alkoi palata. Syksy saapui ja pyöräily jäi vähemmälle. Miten pitää tätä "hyvää oloa" itselläni. Kävin aamuisin meressä uimassa ja sitä olen jatkanut tähän päivään asti.

”Hyvä olo” jatkui, mutta vielä kun saisin painoa pois….. pikadietti……… pari kiloa pois………ja tuplana takaisin. Tämä ei toimi.

Tammikuussa aloin ottamaan selvää missä ja minkälaisia ryhmiä on olemassa. Lohjalta löytyi lähin. Sinne sähköpostia ja tapaaminen oli helmikuussa. Viikolla 8 vietin talvilomaa ja sen jälkeen aloitin tämän Cambridge ohjelman. Ruokailusta tuli taas säännöllinen, myös salaatit ja ennen kaikkea kasvikset löysivät itsensä takaisin lautaselleni. Liikkuminen on myös lisääntynyt.Tämä kevät on ollut helppo ohjelman kanssa. Kun olen asennoitunut siihen, että tämä on nyt se juttu ja tämä onnistuu nyt.

On ollut pääsiäistä. Ei yhtään suklaa munia tehnyt mieli. On ollut vappua ja lasteni synttärit, silloin herkuteltiin. Syötiin itseleivottuja munkkeja ja juotiin simaa. Mutta se oli vain yksi päivä herkuille ja muistaa juoda myös paljon vettä.

Nyt on 10 kiloa kevyempi olo ja kevät. Kevät on puhjennut kukkaan niin kuin minäkin. Kesällä saan ihanan kukkamekkoni päälleni. Nythän se työ vasta oikeasti alkaakin. Pitää itsensä tällaisena kuin olen eikä enää päästää pudotettuja kiloja takaisin.

Kiitos Sari valmentajani ja ennen kaikkea Kiitos perheelleni suuresta tuesta.

Valmentaja: